Szoktál félni amikor valaki mellett ülsz, aki vezet?
Kicsi koromban nagymamám minden előzésnél eljezdett sikoltozni és nagyapám lábát markolászni.
Bennem örökre megmaradt az előzéstől, gyorsítástól való félelem.
Igaz, hogy csöndben vagyok, nem cirkuszolok, de pulzus, adrenalin dolgozik rendesen.
Én magam nem is tanultam vezetni emiatt. Rohadtul szégyellem, hogy ilyen balfék vagyok.
47 éves nő
En is apa mellett.ö is késön fèkez.
Vmint egyik exem vezetett ugy, hogy mindig kivàgodott elözni, amikor jöttek szembe, es mindig a szembelevönek kellett észnél lennie és fékeznie.
Nem tudom, hogy az ex vagy vezetni nem tud e, bemérni szembejövöket ill tàvolsàgot, vagy neki ez a màjer, hogy veszélyeztet màsokat.
Vagy a kettö együtt.
Vele többet nem ültem kocsiba nagyobb utakra, max vàroson belül ahol làmpàk vannak ès joval kötöttebb a haladàs.
nálunk apám vezetett mindig, és nem vadul
amikor elől ültem nála, nem féltem
Nem mindenki mellett, de igen. Nekem a cégemnél volt több vidéki leutazás, hát basszus az egyik vezető mellett halálfélelmem volt úgy vezetett..:D A semmiből lefékezett és lehajtott a napraforgóföldhöz vagy evett és nem fogta a kormányt, stb. Egy másik meg szerette a sebességet és az adrenalint és elhagyatottabb területeken maxig tolta mikor nekem utazási betegségem van....:D
De a legtöbb ember vezetésétől nem félek, max attól, hogy rosszul leszek.
exférj előzött mindig ész nélkül, féltem mellette
apám a másik véglet. a sárga lámpa előtt 600 méterrel már fékez..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!