Ha tegyük fel bevezetnék a halálbüntetést és lehetne jelentkezni hóhérnak.. Egy ilyenállásra milyen arányban jelentkeznének nők? Nők számára vonzó lenne egy ilyen pálya?
Figyelt kérdés
2020. okt. 30. 00:56
1/11 anonim válasza:
Kétlem, hogy pár nőnél többet érdekelne, de szerintem a férfiak se tolonganának az állásért.
2/11 anonim válasza:
3/11 anonim válasza:
Ha lenne ma itthon halálbüntetés, akkor sem valószínū hogy visszahoznák a lefejezést, mondjuk aztán ki tudja?Fejedelemségben bármi megtörténhet.
4/11 anonim válasza:
Amilyen arányban orvosnak tanulnak. Ugyanis ha lenne halálbüntetés, az méreginjekcióval zajlana, nem középkori véres lucsokkal.
5/11 anonim válasza:
Magyarorszagon az akasztas a hegyomanyos kivegzesi mod koztorvenyes bunozok eseten.
Katonaknal golyo.
6/11 anonim válasza:
#5: Csak ha katonai jellegű bűncselekményt követtek el, pl. dezertálás. Ha köztörvényeset a katonákat is akasztották.
A kérdésre: nőket valszeg nem vennének fel.
7/11 anonim válasza:
Még nagyapám mesélte, hogy ő ismert egy ilyen embert. Nem kifejezetten hóhér volt, hanem börtönőr egy olyan helyen, ahol a halálra itéltek voltak, csak ő végezte ezt a munkát. Akasztás volt akkor és a hívatalos neve “állami ítéletvégrehajtó” volt.
8/11 Lazy Lover válasza:
Én dolgoztam együtt hóhérral normális ember volt persze mindenki félt tőle a munkahelyemen szerintem nem lennének nők
9/11 anonim válasza:
Minimálisan jelentkeznének, szerintem olyanok, akiknek gondjuk van vagy a férfiakkal, vagy úgy összességében az emberekkel.
10/11 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy pont azok mennének hohérnak akik orvosnak.
Nőket miert nem vennének fel? Szexi lenne
2020. okt. 30. 11:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!