Szerintetek nem fura ha 13 évesen fizikus szeretnék lenni?
De én tényleg komolyan gondolom ezt! Tudom,hogy fiatal vagyok de én akkoris tudom mekkora elhivatottság kell hozzá,hogy valaki fizikus legyen. Azt is tudom,hogy vannak nehézségei(nagyon jó absztrakciós kézség kell hozzá,mint ahogy már leírtam hatalmas elhivatottság mert egy kezdő fizikus kutató nem feltétlen sőt biztos nem keres jól)
annak ha valaki a fizikusi pályát választja. De nem kötözködésből mondom félre ne értsd. Amúgy meg köszönöm a válaszodat.
Szia! A 44%-os válaszadóval ne foglalkozz, hülyeségeket beszél.
Szerintem az lenne szokatlan, ha 13 évesen pl. közgazdasági elemző szeretnél lenni :) Részemről nem fizikusnak mentem, de rengeteg laikusoknak írt könyvet olvastam a modern csillagászatról, és szerintem is nagyon érdekes. Tartsd meg a lekesedéset, és tegyél a céljaidért. Annyit érdemes észben tartani, hogy Magyarországon nagyon kevés kutatás zajlik. Ha teheted, majd vagy eleve külföldi egyetemre menjél, és ott már a tanulmányaid alatt rengeteg lehetőséged lesz bekapcsolódni kutatásokba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!