A huszas éveikben miért zavarodnak össze a nők?
Mi a frászért tolod rá a saját problémáidat a női nemre?
Van egy rakás férfi aki gyűlöli az életét, nem tud előrelépni, nem tudja logikusan átgondolni hogy merre tovább, de látod, hogy ezek a férfiak itt bőgnének, hogy "jaaaaj a férfi agyam cserben hagy, miért kell férfinak lennem, mi már csak ilyen teszem toszák vagyunk:("
Nem.. Nekik van annyi eszük hogy a szüleikre kenjék ezt az egészet, és a nőkre vicsorogjanak, ha azok nem akarnak összejönni velük ezért.
Majd osszeszeded magad. Nemtől függetlenül mindenkiben van valamennyi kétség az életével kapcsolatban, de a többség össze tudja szedni magát.
9: Te már egy másik generációról beszélsz, a jövő zenéje, egy 26 éves más kategória. Amit te látsz fiatal lányokon, ne vetítsd ki a nőkre. Amit én látok fiatal fiúkon, sem vetítem ki a nagybetűs férfiakra.
A férfiak és nők is eléggé meg vannak kattanva ebben a világban, felesleges a nemek harca.
Amiről beszél, az a kapunyitási pánik, ami viszont egy természetes, de nehéz szakasz.
Köszönöm szépen a válaszokat! ☺ Nem kentem rá senkire, magyarázatot kerestem rá, és ezt a magyarázatot találtam. Nem azt mondtam, hogy "elért engem is, amit minden nő átél". Hanem, hogy nem tudom miért viselkedem így, és azt olvastam, hogy nőknél ez természetes ilyen korban. 🙂 Azt gondolom, eléggé felelősségteljes vagyok és vállalom a felelősséget a saját tetteimért. Mint ahogyan most is magyarázatot keresek magamra. Próbálom magam elemezni és kíváncsi vagyok mások sztorijára is, amit itt megkaphatok. Nincs ezzel semmi baj. 🙂
Kössz az ötletet a kapunyitási pánikról. Rákerestem és amit erről ír, pontosan ezt érzem. Úgy néz ki megvan a magyarázat. Nem könnyű időszak, de nagyon remélem, hogy mihamarabb elmúlik. Mit lehet tenni ellene?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!