A huszas éveikben miért zavarodnak össze a nők?
Menj el egy pszichológushoz, ha ilyen problémáid vannak.
Én ilyennel nem találkoztam.
Én sem tapasztaltam ilyet, ez inkább a tinilányokra jellemző.
32N
Nagyon sok öngyilkosság történik 26-27 éves korban, a legtöbb ember ilyenkor torpan meg az életben. "Jó, de most hogyan tovább?!" Férfiaknál is ez van, nem női gond. Még fiatal vagy, de már annyira mégsem, nem vagy öreg, mégis érzed, hogy valami elmúlt. Természetes sok embernél ez az időszak, ha nem megy egyedül keress fel pszichológust. Kicsit lassíts be, keress hobbikat. Kerüld a felesleges agyalásokat, foglald le magad.
Az is lehet, hogy hormonális gond, érdemes lenne kivizsgáltatni hogy ezt kizárhasd. Kitartás!
Hasonló időszakban vagyok én is, nem hiszem, hogy nemtől függ a dolog, én férfi vagyok. Úgy hívják, hogy kapuNYITÁSI pánik.
Ha szeretnél beszélgetni, állok rendelkezésedre.
A nők egy elég nagy része gyakorlatilag folyamatosan meg van zavarodva. Ezt nem sértésként írom, de tényleg ezt látom. A tinicsajok pörögnek a top srácokra, aztán sokukat csak dugogatják. A tinikor náluk 20 fölé tolódott. Aztán instán meg tiktokon szocializálódnak. Később kéne azért valami jó pasi, akinek pénze is van, de anyagiasnak meg nem akarnak tűnni. Kell egy kis túltolt feminizmust is tolni, de azért egyértelműen férfias pasi használja ki őket.
Durva, de ezt már nőktől is hallottam. Szerintem egyszerűen a legtöbb nőnek annyira kényelmes már az élet és annyira megkaphatnak bármit, hogy ettől kicsit megkattannak.
Ez nem nőség kérdése, hanem kapunyitási pánik. Nekem nincs ilyen problémám például.
Keress fel szakembert és találd ki "magad".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!