Ezeket az aranyos YouTube gyerekvideókat miért dislikeolják sz@**á?
https://www.youtube.com/watch?v=9jgm2O0dSxo
https://www.youtube.com/watch?v=yCjJyiqpAuU
Érdemes megnézni, hogy a szavazók majdnem fele dislike-olta ezeket a videókat és gyakorlatilag minden ilyen gyerektartalmú videónál megfigyelhető ez az arány. Komolyan, ennyire frusztrált az emberiség? És nekem ne mondjátok, hogy idegesítő meg rossz mert anno mi is ilyeneket néztünk és a jövőbeni gyerekeinkkel sem Alien vs Predatort meg Michelle Wild forró válogatást fogunk nézettetni. Akkor mire ez a fellengzős, frusztrált dacos felfogás? Ezerszer jobban szétdislike-olnék inkább egy semmitmondó, kamu motivációs videót vagy magamutogató kirakatbabás videóklippet. Mi ütött az emberekbe?
27/F
"De nem hogy tanultam volna belőle angolul, mert egyáltalán nem is ismertem azt a nyelvet még, kisgyerek létemre rossz hatással is volt rám így, és az újonnan kifejlett magyar nyelvtudásom is dedukálódott..."
Na ezt kellene elmagyarázni a sok anglisztikus feliratos sorozatnéző nyelvnácinak, hogy qrvára nem elég gyerekkorban angolul mesét nézni, hogy jó nyelvtudásunk legyen! Elképesztő nagy álszent közhely és mindenkitől ezt hallom. Végre valaki akinek reális tapasztalata van erről!
Kérdezőnket sokmindent dühítheti... Valószínűleg vannak gyerekei, amit már nagyon bán, főleg mert egész nap bugyuta gyerekvideók mennek náluk, hogy lefoglalja velük a kicsiket. Kétségbeesetten próbálja vigasztalni magát, hogy jó ez így, és akinél nem megy egész nap a családbarát YouTube az csak szociopata lehet.
Ezenkívül az is bántja, hogy sosem tanult meg rendesen angolul, így kedvenc sorozatainál mindig várni kell a szinkronra.
Iszonyat frusztrált vagy kérdező, amúgy meg teljesen mind1 miért van dislájkolva egy mese, nem kell megindokolni (ytn nincs ilyen szabály)
szóval akár random is nyomkodhatod ha úgy tartja kedved.
Ami mini dühkitöréseidet meg kezeltesd...
"Mondjuk érthetetlen miért nézel te 27 éves férfiként ilyeneket?"
Miért? Szégyellnem kellene talán? Férfiként nem lehet érzékeny és játékos? Vagy itt már mindenki 5 hetesen beiratja a fiát kick-boxra meg a lányát crossfit-re és nincs helye puhaságnak és langyi-bangyinak?
Te kajak ilyeneket nézel ?
Azt hittem valami frusztrált friss szülő vagy, de ha nem akkor ez még gázabb.
Vagy troll vagy.
Van gyerekem
Nem szeretném ha ilyen ótva, igénytelen, primitív dolgok befolyásolnák a világról, minőségről alkotott véleményét, izlését.
Mondjuk a második rendesen legalább megycsinálva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!