Ezeket az aranyos YouTube gyerekvideókat miért dislikeolják sz@**á?
https://www.youtube.com/watch?v=9jgm2O0dSxo
https://www.youtube.com/watch?v=yCjJyiqpAuU
Érdemes megnézni, hogy a szavazók majdnem fele dislike-olta ezeket a videókat és gyakorlatilag minden ilyen gyerektartalmú videónál megfigyelhető ez az arány. Komolyan, ennyire frusztrált az emberiség? És nekem ne mondjátok, hogy idegesítő meg rossz mert anno mi is ilyeneket néztünk és a jövőbeni gyerekeinkkel sem Alien vs Predatort meg Michelle Wild forró válogatást fogunk nézettetni. Akkor mire ez a fellengzős, frusztrált dacos felfogás? Ezerszer jobban szétdislike-olnék inkább egy semmitmondó, kamu motivációs videót vagy magamutogató kirakatbabás videóklippet. Mi ütött az emberekbe?
27/F
Biztos vagyok benne hogy a dislájk indokok az ilyen videóknál a következő csoportra oszthatók:
-irigyek a nézettségre (viszonylag kevés munkával nagy megtekintés) nem olyan nagy szám egy ilyen animációt elkészíteni
-dislike bot (fentiekhez kapcsolódóan)
-simán egy kisgyerek félrenyom (sokszor a szülők a gyerek kezébe/elő nyomják a telefont)
-egyszerűen idegesíti a nézőt kortól függetlenül
1. Én gyerekkoromban nem ilyeneket voltak, hanem az az éneklő viziló, meg az éneklő pelenkás kislány, de már őket is utáltam teljes szívemből. De mivel egyetlen gyerekcsatornánk a Minimaxon volt, mindig beléjük futottam.)
2. Ezek még azokhoz képest is idegesítőek.
3. Nem tudom, te most egész pontosan hány évesekre gondoltál a kérdésnél, de én úgy 11-12 éves koromtól vagyok AVP fan. Ráadásul 2 köny meg egy képéregénypack fizikai formában is meg van nekem, amit a gyerekemnek is adok, ha majd igényli. :)
#15: Nagyon remélem, ahogy azt is hogy nincs ennyi gyűlölet az emberiségben.
#13: Neked meg gratulálok, hogy 12 évesen AVP néztél... Én a mai napig nem bírnám megnézni. Biztos vagány gyereked lesz, aki már 4 évesen is terrorizálni fogja a társait.
Az AVP filmekben egyik ragadozó se bántotta az embereket, amíg azok okot nem adtak rá. Az első részben a 3 ifjoncnak a beavatása volt, a 2.-ban meg Wolf igazából csak tisztogatott, hogy a xenok ne terjedjenek el a Földön, s ne írtsanak ki minket. ;)
Ha jártas lenél az AVP világában, tudnád hogy pont az öltönyben ülő emberek (Weyland-Yutani) a legnagyobb szörnyek ott, nem a 2 földönkívüli faj. (Bár több is van)
Amúgy miért terrorozálná? A ragadozóknak szigorú becsületkódexük van. Nem támadják meg azt, aki nem tudja megvédeni magát, és nem azért ölnek mert szadisták s élvezik.
Szóval jobban tennéd, ha nem beszélnél olyasmiről, amihez lövésed sincs. ;)
#12 Figyelj tököm ki van azokkal akik azzal érvelnek hogy ő irigy. Láss egy példát: ''Irigy vagyok egy olyan youtuberre aki minden nyáron elutazzik amerikába, de én szeretem nézni a videoit kikapcsolodásnak''. Nem lehet mindenkit azért utálni mert te irigy vagy rá.
A Cocomelon-t azért dislikeolják mostanában ez a Pewdiepie vs Cocomelon ''verseny'' miatt van és Pewdiepie nézői mentek dislikeolni. Nyilván nem Pewdiepie hajtotta rá a nézőit hanem csak elkezdték ezt mémelni hogy ki-kit előz meg.
18
Én nem vagyok irigy, csak leírtam egy lehetséges okot.
Nem nézek pwediepiet.
gyerekek is diszlájkolhatják, akik azokat a meséket nézik youtube-on (és ugye fel vannak regisztrálva), és mondjuk csak azért, mert idegen nyelvű.
Mondjuk régen én néztem a Boomerang-ot, és akkoriban még nem az összes adás volt magyarul és ami idegen nyelven volt, azt is néztem de csak kényszerből, mert nem volt más... és a Minimaxot meg kinőttem. De nem hogy tanultam volna belőle angolul, mert egyáltalán nem is ismertem azt a nyelvet még, kisgyerek létemre rossz hatással is volt rám így, és az újonnan kifejlett magyar nyelvtudásom is dedukálódott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!