Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy lehet egy ember külsőre...

Hogy lehet egy ember külsőre aranyos? Ez nem inkább belső tulajdonság?

Figyelt kérdés
Engem nagyon irritál, mikor idegen emberek úgy bókolnak, hogy aranyos vagyok. Bmeg, nem is ismersz, a külsőmben meg nincs semmi aranyos az égadta világon onnantól, hogy nem vagyok bébi meg kölyökállat. Számomra ez a kifejezés teljesen értelmetlen, főleg ha valaki fel akar szedni. Miért dugnál meg aranyos dolgokat? Totál aberrált 🤦🏻‍♀️
2020. okt. 14. 09:37
 1/2 anonim ***** válasza:
76%
A kisugárzásod lehet az, az pedig egyből érződik, látszik. Fogadd el.
2020. okt. 14. 09:41
 2/2 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem az aranyosság külső és belső dolgokra egyaránt érthető, és nem feltétlenül lehet különválasztani őket. Például egy szelíd mosoly, egy kedves hang, barátságos tekintet, kellemes megjelenés az külső és belső dolgok elegye. Ez egyrészt adottság, másrészt tanult, fejlesztett, és szándékos viselkedés.

Mindazonáltal nem árt tudni azt sem, hogy emberek hajlamosak az aranyos szót használni sok más helyett, pont azért, mert elég univerzális. Mondhatnák azt is, hogy szép vagy, kedves, bájos, kellemes társaság, de ehelyett elég az, hogy aranyos.

És igenis megdugnék aranyos lányt. (Aranyos dolgokat nem.) :)

2020. okt. 14. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!