Teljesen másképp nézek ki, mint ahogy magamat érzem, ez mi?
Férfi vagyok, nincs mentális betegségem, nem drogozok. Belűlről én egy kedves, derűs, barátságos fickónak érzem magam, kb 5-10 évvel fiatalabbnak a koromnál, szóval lelkileg fiatalnak. Valójában 45 éves vagyok, és a tükörből egy zorall, brutál állat favágó viking néz vissza rám. 188 cm/105 kg. Az utcán átmennek a járókelők a túloldalra, a kisebb gyerekek pedig megállnak a növésben a látványomtól. Buszon nagyívben kikerülnek az ellenőrök. A mosolygás csak ront a helyzeten, mert leginkább egy pszichopata sorozatgyilkosra hasonlítok ilyenkor. Ezt leszámítva teljesen normális vagyok. A szeretteim nyilván így szeretnek, mert ismernek, de ez engem nagyon zavar. Pl ha teljesen kedvesen megszólítok egy nőt, az már tárcsázza is a segélykérő vonalat. Horrorfilmbe rögtön felvennének smink nélkül is. ( Fogaim jók, nem sebhelyes az arcom, csak ilyen kegyetlen az arcberendezésem). Ha vki kér egy fotót tőlem, a reakció a Jézusom! vagy fejvesztett menekülés lesz. Kb így képzeljétek el a helyzetemet.
Oké, mi ez, és mit tudnék vele kezdeni? Köszönöm a segítőkész válaszokat!
Szerintem akivel érdemes barátkoznod vagy ismerkedned az nem fog elitélni a külsőd alapján.
Mondom ezt úgy hogy egyébként én nagyon jól tudom milyenek az emberek nagyrészt 99% csak mondja hogy nem érdekli a külső.
Nekem elvileg lekezelő a nézésem ezért nehezen nyitnak felém. De szerintem vannak nők akiknek kifejezetten bejönnek a nagy darab férfiak mert a nők felé ez nem fenyegetés ez a nagy külső hanem biztonságérzet főleg ha valóban kiegyensúlyozott személyiség vagy. Ezt 24 éves nőként írom. Én legalábbis így gondolom.
Nemtudok ebben igazi tanácsot adni csak elmondtam a tapasztalatomat.
Hát, nem gáz, ha kedves vagy, de nem erölteted a mimikáiddal úgy is kedvesnek fogsz tűnni.
Sok embernek külömbözik a testképe a valóságtól.
Köszönöm. Az a pláne, hogy nem tűnök kedvesnek optikailag. De persze az vagyok, normálisan beszélek, stb. Természetesen sok előnye is van a külsőmnek, pl nem szoktak belém kötni. :)
Viszont sok előítélettel találkozok nőknél, vagy hétköznapi helyzetekben. Sokszor szinte bizonygatnom kell, hogy nyugodjon meg, nem fogom megverni, nem vagyok gengszter, nem a börtönből jövök, stb. Kicsit fárasztó néha. Na de ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!