Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az, hogy két bizonyo...

Miért van az, hogy két bizonyos szülő 3 gyerekkel képtelen pontosan megérkezi valahová?

Figyelt kérdés

két szülő, anyuka apuka. Az anyuka a nővérem, 30 éves, az apuka 38.

3 lányuk van, a legidősebb 6, a középső 4 a legkisebb 2 éves.

11:30-ra beszéltük meg, hogy eljönnek hozzánk, 80km-re.

este 19:00-re értek ide.

És ezt MINDEN alkalommal aljátszák. van amikor csak 4 órát késnek, de van amikor 6-os 7-et.

Máshonnan is. Nem csak velünk ilyenek. szülinapi partira óvodás társhoz is például.

Időben elindulnak, nem lusták, csak valahogy képtelenek időben megérkezni.

Mi ilyen nehéz ebben? 18 éves vagyok, ráadásul lány. Van jogsim. Érdekes én EGYEDÜL kéeps voltam azt a 3 gyereket elvinni a ból b-be úgy, hogy közben pisiltünk, ettünk ittunk, és időben megérkeztünk.

Annyira fel tudnak b*szni! Anyám tegnap nagyon kiakadt. Ez már asszem a 9. ilyen eset volt, hogy szinte éjszaka értek ide a megbeszélt délelőtt helyett.

Nem tudom felfogni! Két felnőtt szülő! KETTŐ!

A kifogásaik midnig csak azok ,hogy jaaj olyan nehéz öltöztetni őket, olyan nehéz berakni őket a kocsiba, olyan nehéz etetni.

KAMUUUUUU

Mi ebben a nehéz b*sszamegazisten?

Megfogod a ruhát, ráadod. aztán kiviszed a kocsihoz, és bekötöd. eddig fél eprc telt el. Najó, egy. 3 gyerek 5 percen belül megvan.

Bocs, hogy így kifakadtam, de ezt már tényleg nem tudom felfogni.

Olyan sértő, hogy 2 napig takarítunk miattuk, 9 főre főzünk, erre betoppannak 6-kor 7-kor.

2020. okt. 25. 15:02
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

9: egy kicsit igen. Panasz. Mert itt kiadhatom magamból. Egyrészt.

Másrészt pedig tanács kéne, (ahogy a többiek csinálták) hogy mi legyen, ha ilyenek.

Mert rosszul esik. Legközelebb az lesz, ohgy nem rakunk rendet, nem takarítunk, nem főzünk és amikor beállítanak azt mondjuk, hogy jaaaj bocsi nem hittük volna, hogy még ma ideértek.

2020. okt. 25. 15:52
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Te komolyan elhiszed, hogy időben indulnak/készülnek el?
2020. okt. 25. 15:52
 13/20 anonim ***** válasza:
72%
nem. ebédre kell őket meghívni azzal a tudattal, hogy vacsora lesz belőle.
2020. okt. 25. 15:53
 14/20 A kérdező kommentje:

12: hááát :/ már kételkedem :(

Állításuk szerint a kifogásoknál mondták, hogy reggel 8 óta úton vannak.

Nabazmeeeeeg. Most fogtam fel. reggel 8 óta ÚTON vannak de nem tudtak 3 és fél óra alatt ideérni 80km-re?

Amúgy meg ők akartak jönni. Ezek családi összejövetelek, szülinapok utólagos megünneplése, névnapok stb

2020. okt. 25. 15:57
 15/20 A kérdező kommentje:
Meg ahhoz is kéne tanács, hogy ŐK mit tegyenek, hogy normálisan tudjanak bepakolni és elkészülni
2020. okt. 25. 15:57
 16/20 Thispain ***** válasza:
100%
Akarnak ők bármit is tenni?
2020. okt. 25. 15:58
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
De most nehogymár a kérdezőék alkalmazkodjanak basszus. Ők hívják meg őket ebédre, de közbe vacsora lesz, persze... nettó tahóság, amit csinálnak és külön undorító, hogy a saját bunkóságukat a gyerekekre fogják. Biztos az iskolába/óvodába beérnek valahogy, ott nem eszik meg a "nehéz a 3 gyerekkel" dumát. Én vagy nem hívnám meg őket többet (menjünk mi hozzájuk) vagy még egy ilyen késésnél hazaküldeném. Esetleg amit a kérdező írt, hogy nem főznék, vagy mindent megennék mire odaérnek, menjenek csak haza éhesen. Ha senki nem szól ezeknek a bunkóknak, akkor elmennek a falig. Nálunk apám volt iszonyat késős, de a max 1 óra volt, amit késtünk ilyen családi össznépi ebédről. Végül a nagyi begorombult, mondta 2kor kezdődik az ebéd, aki ott van eszik, aki nincs az így járt. Azóta igyekszik pontos lenni mindenki. Nem azért készül meg dolgozik az ember, hogy ennyire semmibe vegyék a munkáját.
2020. okt. 25. 16:01
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Én ezt mondanám neki: Katika, pontosan úgy készülj és pakolj a gyerekeiddel, mintha egy hétköznap reggel lenne, amikor időre kell mindenkinek odaérni a dolgozóba/iskolába/óvodába.

Amúgy ezek valami debilek, hogy nem tudják ennyire kezelni a saját pereputtyukat? Valójában inkább a gyerekek csak kifogások és ők ilyen szétszórt, nemtörődöm emberek.

2020. okt. 25. 16:04
 19/20 A kérdező kommentje:
17-18 félek attól, hogy ez igaz :(
2020. okt. 25. 16:30
 20/20 anonim ***** válasza:
47%

Ha meg akarjátok hívni őket, akkor ne időpontra hívjátok őket, hanem csak aznapra, és rájuk bízzátok, mikor érnek oda. Kaját is olyat kell csinálni, amit gyorsan meg lehet melegíteni, amikor kell. Nem kell nekik nagy felhajtást csinálni, hisz úgyis lekésik. :) Az se gáz, ha nincs mindenki végig otthon nálatok, csak legyen egy valaki, aki beengedi őket, amikor sikerül megérkezniük. Aztán majd visszaér a család többi tagja is.

Ők valószínűleg sosem fognak sehova időben odaérni. És ugye vagy nem jártok össze velük, vagy valami hasonló módon alkalmazkodtok hozzájuk, mint amit írtam. Így kevésbé stresszes mindenkinek.

2020. okt. 25. 17:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!