Más is érzi a rossz hatásait a vírus miatti távolságtartás miatt? Ha rokon vagy barát van mellettem, már húzódok el a másfél méteres távolságtartás miatt. Nem azért, mert félek, hanem hogy nehogy beszóljon.
Munkahelyieknél érzem ezt néhány embernél, hogy távolba állnak inkább. Én nem távolodok senkitől úgy.
Nekünk munkahelyen hangos bemondóba mondják be ezt, idézem emlékezetből:
"Tisztelt kollégák!
Felhívjuk figyelmeteket a maszkok helyes viselésére!
A maszkot a gyartó, raktári, szociális, közösségi terekben ... és az előterekben kötelező használni. (Ezt a részt sosem értem rendesen, de valahogy ezt gagyogja). A maszkok helyes viselését a területi vezetők ellenőrzik! Kérjük a szabályok betartását, mert a munkavégzés zavartalansága mindannyiunk közös érdeke!
S ezt megismétlik ukránul csak nekik el is köszönnek a végén. Nekünk meg még azt sem!
Ezt szerintem jó fél éve hallgatjuk 2 óránként bemondják mert olyan idiótáknak gondolnak minket. Ráadásul fegyelmivel fenyegetnek minket ha nincs rajtunk. Akkor adjatok! Nekem beszólnak örökké, mert szám alatt van a maszk legtöbbször. Persze mindig megtalálnak. Nagyon unom má, hogy nem vehetek levegőt.
Ja a buszokon, na eszembe jutott. Azt mondja még a felsorolásban, hogy ott is kötelező használni. 😒
Óóó hogy megtanultam má ezt a szart szóról szóra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!