Mitől más egy felnőtt (20-22) vagy egy tini lány (15-17) arca? mik ezek a részek az arcon?
Szélesebb lesz a koponyacsont. A kor haladtával nagyobb arcúnak es fejünek tünnek a fiatalkori önmagukhoz képest.
A kerek lágyvonalak (pofis puha arc stb)atvaltozik markansabb nöi arccá keskenyebb áll, nem "teltdus"arc marad, hanem laposabb "csontosabb"amit sminkkel ki is szoktk emelni amikor az arccsontra hiznak vonalat. A homlok "puposabb"lesz
Gyerekszepsegversenyekre is a gyerekarcra szoktak arccsontot is sminkelni :D es a homlokot is "pupositjàk" halantèkon sötetebb tonust hasznalnak.
Szoval gyerekeket kisminkelnek felnöttnek. Telt ajkak stb. Hàt nincs mit hozzafüznöm..
Van ertöl felgyorsitott arcvideo ahogy felnö egy kislany
Gyerekként fordított háromszöghöz hasonlít az arc, felnőttként már inkább téglalaphoz, idősként meg egy trapézhoz.
Egyébként a 20-22 éves korosztály a legszebb biológiailag, ahogy ezek az évek eltelnek, megindul az öregedés, eleinte szép lassan (pici ráncok), majd ahogy telik az idő, az idő arányosságával kicsit gyorsulva.
A 20-22 évesek még pont nem néznek ki annyira felnőttesnek, sokukra még rá lehet fogni hogy 16-18 évesek (pl. filmiparban a tiniket általában a 20-as éveik elején járó színészek alakítják). De vannak jó páran akin még 30-valahány évesen is simán letagadhatnak 10-15 évet, nyilván a genetika + életmód és a lelki beállítottság sokat számít.
Itt az oldalon pár ember akkora egy ostoba állat, hogy a fejem fogom :D hol lenne ráncos egy 22 éves? Még én sem vagyok az 27 évesen, szarkalábam sincs basszus.
Egyébként nekem 17 évesen kerekebb volt a fejem, az volt a fő különbség. 22 körül kicsit hosszúkásabb lett az arcom, jobban látszottak a kis almácskák az orcámon, ezért nőiesebbnek tűntem, pedig a súlyom ugyanannyi volt, mint anno, szóval nem a fogyás miatt. Más különbséget nem látok a 22 körüli és a ballagós képeim között. Ja, meg nem volt olyan szép a bőröm a pattanások miatt 17 évesen, rondán szedtem a szemöldököm, szóval nem volt stílusom egyáltalán, de ha csak a biológiát nézzük, akkor tényleg csak kevésbé van golyó fejem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!