Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha a a pipált fehér karika...

Ha a a pipált fehér karika messengeren azt jelenti hogy lenémított a másik miért tette? Semmivel nem bántottam vagy mondtam rosszat és jó barátok vagyunk. Szóval nem értem.

Figyelt kérdés

2020. okt. 24. 15:02
 1/4 A kérdező kommentje:
Már megkapta csak nem ertem hogy miért volt percekig üres fehér karika.
2020. okt. 24. 15:12
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Attól hogy én megkapok egy üzenetet nem biztos hogy abban a pillanatban megnyitom, hiába csipog fel a telefonom. Lehet pont főzés közben, vagy tanulás közben kapom meg, és csak később válaszolok
2020. okt. 24. 15:48
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

A pipált fehér karika nem a némítást jelenti. Sokszor elég hozzá az, hogy a másiknak nincs nete. A zöld pöttyre meg kár hivatkozni, mert az sem jelent semmit. Írtak már úgy nekem, hogy azt írta a messenger, hogy három napja nem volt, de közben meg beszéltünk. Sőt olyan is van, hogy hajnalban rám írnak, hogy hogy fent vagyok azt közben meg sem volt nyitva a messenger. A percekig üres karima amiben pipa sincs az meg jó eséllyel nálad volt gond.

Az meg, hogy azt írja elküldve az mindegy, ha a másikhoz nem jutott el. Akkor jutott el, ha már nem az üres karika van és azt írja kézbesítve.

Szóval ne aggódj ennyire nem némított le, főleg ha nem is csináltál semmi olyat.

2020. okt. 24. 15:56
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Azóta megbeszéltem vele ezt a dolgot.
2020. okt. 24. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!