Mit jelent messengeren az üres karika szürke pipával napok óta?
Összekaptam az illetővel, napok óta ezt jelzi az üzinél amit írtam neki.
Nem tudom hogy volt e elérhető azóta, de minden nap többször aktív volt ezelőtt.
Biztosan nem tiltott le, mert írni tudok neki. De akkor ez mi? Ha bekacsolja a figyelmen kívül hagyást, akkor is el kell mennie az üzinek, csak értesítést nem kap, én így tudom. Nekem folyamatosan volt netem. Ő csinált valamit ez tuti, de nem tudom mit.
Azt jelent, hogy át ment az üzenet, de még nem olvasta el, akinek küldted.
Az üres karika,meg azt, hogy át sem ment az üzenet.
Figyelmen kívül hagy vagy letiltott már jó ideje úgy működik mind a kettő hogy akivel csináltak az eltudja küldeni de csak szürke pipa lesz karikaval.
Talán az lehet az oka hogy ez nem frusztrálja annyira az embereket nem azt látják konkrétan hogy le lettek tiltva
Nem igaz. Ha letilt akkor nem tudok írni sem, csak egy kis szöveg jelenik meg hogy nem tudsz üzenetet küldeni.
Figyelmenkívül hagyásnál ugyanúgy elmegy az üzenet, csak nem kap értesítést, és a kéretlen tartalomba kerül.
Vannak böngésző kiegészítők is (pl Unseen for Facebook stb) amikkel tetszés szerint be lehet állítani akármit. Azt is hogy üres fehér maradjon miközben elolvasta.
Szóval a lényeg h semmit nem jelent már az hogy nálad mi látszik - mi nem 😃
A Messengeren korlátozott téged.
Nem kap értesítést az üzeneteidről, nem vagy a chat listáján.
Ha a korlátozást kikapcsolja csak akkor kap értesítést róla
és csak akkor tudja olvasni az üzeneted
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!