Küldtem valakinek a messengeren üzenetet több,mint egy napja. Üres karika van mellette. Letiltott az illetö ? Vagy nem olvasta ? Nem értem az okát, egy hete úgy váltunk ek, hogy majd jelentkezünk ?
Szia ! Igen. Azt írja, hogy " Elküldve. "
Kicsit aggódom, mert nem szokott ilyet csinálni, hogy sok ideig nem lép facere.
Ja, hogy olyan értelemben vett üres karikára gondoltál, most már értem!
Hát igen, akkor vagy nincs az illető internet közelben, akinek írtál, vagy letiltott. Csekkold le, hogyha rámész a profiljára, ott van-e az "Üzenet küldése", vagy valami ilyesmi gomb. Ha igen, akkor nem tiltotta le az üzeneteid, és tényleg nincs internet közelben, ha a profiljára se tudsz rámenni, akkor teljesen letiltott.
Igen, ott van, most is tudnék neki írni. :/
Ezt valóban nem értem most.
Akkor ne aggódj! Nem tiltott le. Szimplán valamiért nincs internet közelben.
Vagy talán még az lehet, hogy az üzeneteid figyelmen kívül hagyja, de szerintem akkor se üres karika jelenne meg ott.
Azt nem hinném utolsó, hiszen ebben a percben is levelezek egy ismerősömmel és ezen a hölgyön kívül mindenki megkapta a leveleket..
Köszönöm a válaszokat, remélem, mielőbb kapok róla hírt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!