11/18 anonim válasza:
Nok labszga? Meg a kakajuk is illatos :)
13/18 anonim válasza:
Büdös, mert a lábuk a seggükből nőtt ki.
14/18 anonim válasza:
Szagolgasd ha ennyire érdekel... Amúgy meg írd már le nekem pl milyen ilalta van az epernek, de úgy hogy feltételezd rólam, hogy sose szagoltam. Egyszerűen lehetetlen kategória. Ízt, illatot leírni.
15/18 anonim válasza:
9#: én jelentkeznék rá😊.
Szerintem változatos, van olyan kolléganőm, aki azt mondja, hogy neki nem az.
Szerintem általában vagy sajt, vagy ecetes szagú.
16/18 anonim válasza:
Nem tudom meghatározni,de nekem elég erős.L
17/18 anonim válasza:
Szerintem ritka kivételtől eltekintve nem lenne szaga a lábnak, de a cipő és/vagy zokni miatt lesz. Ez pedig nemtől független. Nekem még a 2000-es években volt olyan cipőm -mikor bejött a boxcipő meg a sportos balettcipő divatja- amit nem tudtam levenni, csak a fürdőben úgy, hogy dugtam a lábam a kádba a csap alá azonnal, mert undorító volt. Volt pár barátnőm, az ő lábukon is ilyen volt, pedig érdekes, nem is volt olcsó.. A férjemnek a munkásbakancsától lehet behányni. Pedig alapból normális bőrcipőben, pamut zoknival egyikőnk lába sem bűzlik.
18/18 anonim válasza:
Szagold meg miután egy nyári napon beizzadt a lábam a munkavédelmi bakancsba. Alapból nem büdös a lábam, de annak a bakancsnak a szellőzése 0, és mindegy mit fújok bele, vagy mit fújok a lábamra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!