Csernusnak miért az emberek "leleplezése" a mániája?
Az tűnik ki a beszélgetéseiből mintha mindig azzal foglalkozna, hogy hol lehet fogást találni az emberen akivel beszél és hogyan lehet megszégyeníteni, hogy az utána egy rakás kakinak érezze magát.
Mindig a nagy leleplezést játssza el, hogy hoppá, na itt valami nincs rendben mert hogy ezt és ezt mondtad, ebből pedig ez és ez következik, és a végén oda jut el hogy mindenki (kivéve őt) egy gyáva, nem felnőtt, jellemtelen, alkalmatlan, megalkuvó, érzelmileg fejletlen senki! :D
Vajon ő képes csak úgy egy sima baráti beszélgetésre?
Kendőzetlenül kimondja az igazságot? Ezzel nem is lenne baj, de ő nem ezt csinálja, hanem lelki terrort alkalmaz.
Kendőzetlen igazság: Haldoklik az apád.
Bunkó, alpári lelki terror:
Döglődik a faterod.
(A példát a saját könyvéből vettem.)
Hát nem tudom... Ha nekem ilyen helyzetben ilyet mondana, akkor addig verném a fejét az íróasztalába, amíg nem marad foga. De biztos bennem van a hiba.
YouTube, Ákos vs Csernus. Nézzétek meg a videót, és rájöttök mindenre. Ebben a videóban Ákos kerül Csernus szerepébe, és Csernus Imre az elcsukló hangú páciens. Nézzétek meg!!
Ákos logikával a saját csapdájába vezeti a dokit, aki akadozva, dadogva beszél, teljesen összeomlik az interjú alatt. Nyoma sincs a domináns alfahímnek, Ákos végig uralja, dominálja arrogánsan. Csernus szemmel láthatóan zavarban van, nem tud azzal mit kezdeni, hogy valaki okosabb nála, és nem fél tőle. Ahogy Ákos a mitől vagy férfi című kérdésében logikával lealázza Csernust az mesteri. Csernus nem tud válaszolni, látszik rajta, hallani a hangján a félelmet.
Nézzétek meg ezt a videót, és rögtön megértitek, hogy Csernus is emberére akad olykor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!