Rossz dolog, ha számít nekem a külső?
Persze a belső értékek is nagyon-nagyon fontosak, de hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem számít a külső. Sokszor véleményt alkotok magamban hogy tetszik vagy nem. Nem kürtölöm világgá, ha valaki nem tetszik, csak kialakul bennem egy vélemény, esetleg kialakul egy olyan vélemény is, hogy min lehetne változtatni, hogy szép legyen számomra vagy azt gondolhassam, hogy tetszik.
És a külsőhöz társul nálam a kisugárzás is, ami nagyon fontos nekem.
Tudom, hogy a "szépség" Relatív, mindenkinek más a "szép".
Ez normális? Ti hogy vagytok ezzel?
Lány vagyok.
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat!
#2, Miért lenne jelentéktelen? Idősebb korban is lehet valaki szép, ha foglalkozik a külsejével egy kicsit, ápolja magát. Később is fontos, hogy a nő elnyerje a férje tetszését, a férfi vonzónak lássa a nőt. Én így látom, hazudnék, ha az ellenkezőjét állítanám.
És ismétlem magam, a szépség relatív, tehát mindenkinek más a szép.
Én azt szoktam mondani, hogy oké, hogy nem a külső az első, de nem a párom humorérzékével fogok ágyba bújni. Tehát azért párkapcsolatban fontos, hogy vonzódjak az illetőhöz egy minimálisan legalább, és ez attól független, hogy amúgy nagyon sok emberre mondom magamban, hogy bejön külsőre egy picit is. Plusz az a típus vagyok, akit ha nagyon lenyűgöztek személyiséggel, akkor úgyis tetszeni fog az illető, ha előtte is tetszett valami.
Meg igazából barátkozásnál is számít a külső szerintem, de ott már máshogy. Például ha látok valaki, aki hord egy kitűzőt, amin olyasmi van, amit én is szeretek, akkor könnyebben megyek oda beszélni, mert nagyobb eséllyel lesz közös téma. Bár barátságnál tényleg nem az számít (nekem legalábbis), hogy szép-e az illető.
Ez egy állati ösztön, melyet a konzervatív társadalom éltet, a liberális társadalom pedig próbál elnyomni.
Teljesen normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!