Velem van a baj, amiért gyűlölöm a gyerekeket?
Nem tudom, hogy érzelmi analfabéta vagyok és azért nem bírom őket (lehetséges, mert ökörségeken se tudok nevetni és utálom az olcsó poénokat illetve a romantikus nyáladzást is utálom) vagy pedig azért, mert ez teljesen logikus dolog, esetleg valami trauma és tudatalatti sérelem.
Utóbbi talán azért lehet, mert szűz vagyok 27 évesen és nem valószínű, hogy lesz valaha is barátnőm gyerekem meg főleg nem, hiszen genetikai betegség miatt krónikus beteg vagyok és sosem lesz nő, aki velem akarna vállalni gyereket így tudat alatt meggyűlöltem őket. De a társadalom mégis megköveteli ezt a családmodellt akkor én hogy tegyek ennek eleget, ha nem lesz rá esélyem?
1. Az teljesen normális, elfogadható dolog, hogy valaki nem akar gyereket. Én is úgy érzem, nem akarok, bár még változhat. Mindenesetre most nem akarok.
2. Az, hogy gyűlölöd őket, viszont elég durva...
Nekem nincs gyerekem sajnos, de nem sajnálom a családoktól a pénzt. Magyarország népessége folyamatosan csökkent. Most végre az is akar majd második gyereket aki a 10 évvel ezelőtti helyzetben nem akart, és végre több gyereknek lesz saját szobája.
Egy gyerek felnevelése pedig nem 3 millió, e mellett felelősséggel és lemondással jár. Nem muszály bevállalni, sőt ha nem szereted őket én azt mondom nem is lenne jó ha neked lenne, mert akkor a gyerek nem kapna olyan szeretetet amit megérdemelne.
Csak azért mert neked ilyen sors jutott arról nem mások tehetnek (a betegségedre gondolok bármi legyen az). Nem tudom hogy nézel ki de szerintem a nők jobban foglalkoznának veled ha nem lennél ilyen keserű és irigy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!