Ez az emberi butaság?
Nem tudom, kiben van a hiba. Én csak annyit tudok, hogy az általad leírtakat is alig tudtam értelmezni, az egészet ide zúdítottad, összesen 3 mondatra bontottad szét és még bekezdéseket sem hagytál.
Szóval eléggé zagyva és nem jó olvasni, így szerintem válaszolni sem igen fog senki, ha máshová is így írsz.
1/
Bocs google diktáló :)
Használj már központozást plíz mert így nagyon nehez elolvasni az irományod az hogy nem válaszolnak neked emberek előfordul mással is gyakran nem a te hibad feltétlenül ha társkeresőn kevés választ kapsz lehet érdemes a profilodat kicsit felfrissíteni vagy jobb dumákkal írni a nőknek az eladók ha nem válaszolnak lehet már eladták a dolgot vagy nem aktuális a hirdetés az emberi butaságnak ennek az egészhez semmi köze.
Látod milyen eszement szar két kilóméteres egybefolyó mondatokat olvasni és kisilabizálni az értelmet mögötte?
2/
Ez részben igaz,de ha az illető azt akarja,hogy csak telefonon keressék ne hagyjon meg írásban elérhetőséget.
4/
Az már rég megvolt.A hirdetéshez meg még olyanoknak írok akiknek még meg van a termék ami eladó.Viszont volt,hogy írtam boltnak miután azt mondták,hogy a termék elkelt,hogy igazán kiírhatnák,hogy elkelt ne tévesszenek meg mást is.
Ilyen ez a google diktáló.
Lehet messze vagy es nem akar tavkapcsolatot. Ezt ugy leirja az ember 20 szor is de a 21 levélre màr megunt magyarazkodni.
Barmi hasonlo is lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!