Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ez az emberi butaság?

Ez az emberi butaság?

Figyelt kérdés
Egy jó ideje eszem a kefét és keresem magamban a hibát,társkelkeresőkön már sok üzenetet szét küldtem,néha néha választ kap az ember de általában nem jellemző csak látja,hogy elolvasták de szartak a fejére,de mikor néha néha egy egy hölgy válaszol és sikerül beszélgetni el szokták mondani alap a válasz még ha nem is bejövős a másik fél.Nos nem a társkeresőre akarom kihegyezni a kérdésemet de ezt a viselkedési formát megfigyeltem más témában is.Például mikor nézegettem eladó dolgokat legyen az egy használt telefon vagy bármi más ,rá írok az eladóra aztán később látni,hogy elolvasta de választ nem kaptam elgondolkodom,hogy akkor most bárhol ír az ember társkereső vagy eladó valami vagy bármi bennem van e a hiba kulcsa ha emberek nem képesek írni egy választ ha márt a másik fél vette a fáradságot és írt egy üzenetet.

2020. okt. 15. 13:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, kiben van a hiba. Én csak annyit tudok, hogy az általad leírtakat is alig tudtam értelmezni, az egészet ide zúdítottad, összesen 3 mondatra bontottad szét és még bekezdéseket sem hagytál.

Szóval eléggé zagyva és nem jó olvasni, így szerintem válaszolni sem igen fog senki, ha máshová is így írsz.

2020. okt. 15. 13:23
 2/13 anonim ***** válasza:
Vásárolj olyan helyen ahol van telefonszám. Nő vagyok,de soha nem gátakeresőznék.
2020. okt. 15. 13:25
 3/13 A kérdező kommentje:

1/

Bocs google diktáló :)

2020. okt. 15. 13:27
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Használj már központozást plíz mert így nagyon nehez elolvasni az irományod az hogy nem válaszolnak neked emberek előfordul mással is gyakran nem a te hibad feltétlenül ha társkeresőn kevés választ kapsz lehet érdemes a profilodat kicsit felfrissíteni vagy jobb dumákkal írni a nőknek az eladók ha nem válaszolnak lehet már eladták a dolgot vagy nem aktuális a hirdetés az emberi butaságnak ennek az egészhez semmi köze.

Látod milyen eszement szar két kilóméteres egybefolyó mondatokat olvasni és kisilabizálni az értelmet mögötte?

2020. okt. 15. 13:27
 5/13 A kérdező kommentje:

2/

Ez részben igaz,de ha az illető azt akarja,hogy csak telefonon keressék ne hagyjon meg írásban elérhetőséget.

2020. okt. 15. 13:29
 6/13 A kérdező kommentje:

4/

Az már rég megvolt.A hirdetéshez meg még olyanoknak írok akiknek még meg van a termék ami eladó.Viszont volt,hogy írtam boltnak miután azt mondták,hogy a termék elkelt,hogy igazán kiírhatnák,hogy elkelt ne tévesszenek meg mást is.

Ilyen ez a google diktáló.

2020. okt. 15. 13:31
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, google diktáló ide vagy oda, ha te nem teszel erőfeszítést azért, hogy kényelmesen olvasható legyen, amit írsz, az udvariatlanság az olvasóval szemben. Ezután ne csodálkozz, ha ő sem tesz erőfeszítést, hogy válaszoljon.
2020. okt. 15. 13:41
 8/13 anonim ***** válasza:

Lehet messze vagy es nem akar tavkapcsolatot. Ezt ugy leirja az ember 20 szor is de a 21 levélre màr megunt magyarazkodni.

Barmi hasonlo is lehet

2020. okt. 15. 13:42
 9/13 anonim ***** válasza:
10 évvel ezelőtt én is társkereső szem nő vagyok első pár nap próbáltam Mindenkinek ilyen vagy olyan de választ adni aztán akinek nemleges lett a válaszom az ezt nem bírta elfogadni és folyamatosan írogatott így egy idő után a nem válaszok nálam azt jelentették hogy egyszerűen vissza sem írtam nekik így békén maradtam tehát arra kellett rájönnöm hogy jobban járok úgy ha egyáltalán nem válaszolok mintha megírom hogy nem mert akkor egy végeláthatatlan vitába keveredek hogy miért nem Bocsi de a stílusod van válaszoltam
2020. okt. 15. 15:11
 10/13 anonim ***** válasza:
Még egy dolog olvastam hogy Manapság a társkeresőkön sokszor több férfi van mint nő így a társkeresőn kamu női profilokat tesznek fel hogy a férfiak be fizessék a tagdíjat és írogass anak de arra már nem mindegyik oldal veszi a fáradtságot hogy a kamu női profilok alól chateljen valaki a férfiakkal
2020. okt. 15. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!