22f csúnya vagyok vékony férfiatlan a kutyának nem kellek se barátnak. Nade.. én emiatt a szüleimet utálom. Vélemények?
Ezzel a felelősséghárítással csak azt éred el, hogy soha semmi nem fog változni az életedben. Ha ezt akarod, akkor hajrá.
Barátságban a külső pont le van szarva, szóval rossz vicc amikor valaki ezzel takarózik.
Csunyasag relativ … valoszinu csak nincs stilusod es talan izlesed. A ferfiassag alakithato, csak elhatarozas kerdese.
Nem kell keresni a tarsasagot, ha erdekesen elsz majd a tarsasag megtalal.
"Suliba is előző és a jelenlegi meló helyen is a kollégák haza fele tömegközlekedésen is mindig szégyeltek velem mutatkozni"
Ez nettó baromság, különösen, ha felnőttekről beszélünk!
Nehogy már azért "szégyenkezzek" a buszon, mert a kollégám vékony!
Viszont szoktam szégyenkezni az egyik szomszédom miatt - bujkálok is előle a buszon - mert mocskos, húgyszagú és mindehhez még zeng tőle a busz. Egy másikat azért hanyagolok, mert mindig ittas és trágár.
Veled is más a gond, ha vadidegen szégyellnek veled mutatkozni!
Nem az a bajod, hogy csúnya vagy, hanem hogy képtelen vagy felfedezni a saját problémáidat - plusz ahelyett, hogy ezeken dolgoznál, másokat okolsz.
Nem is értem, miért kerülnek... ja, de.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!