Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » 22f csúnya vagyok vékony...

22f csúnya vagyok vékony férfiatlan a kutyának nem kellek se barátnak. Nade.. én emiatt a szüleimet utálom. Vélemények?

Figyelt kérdés
2020. okt. 15. 12:52
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Lüke vagy ez a véleményem.
2020. okt. 15. 13:15
 12/26 A kérdező kommentje:
Mindennap mindenhol csúnyán néznek rám és ezt érzi is az ember ahogy azt is nem szeretik vagy lenézik. Melóhelyen is kiröhögnek
2020. okt. 15. 13:18
 13/26 anonim ***** válasza:
92%

Ezzel a felelősséghárítással csak azt éred el, hogy soha semmi nem fog változni az életedben. Ha ezt akarod, akkor hajrá.

Barátságban a külső pont le van szarva, szóval rossz vicc amikor valaki ezzel takarózik.

2020. okt. 15. 13:23
 14/26 A kérdező kommentje:
Ez sem igaz. Suliba is előző és a jelenlegi meló helyen is a kollégák haza fele tömegközlekedésen is mindig szégyeltek velem mutatkozni
2020. okt. 15. 13:34
 15/26 anonim ***** válasza:
84%

Csunyasag relativ … valoszinu csak nincs stilusod es talan izlesed. A ferfiassag alakithato, csak elhatarozas kerdese.

Nem kell keresni a tarsasagot, ha erdekesen elsz majd a tarsasag megtalal.

2020. okt. 15. 13:45
 16/26 anonim ***** válasza:
48%
A drogosok is vekonyak mégis van nöjük
2020. okt. 15. 13:46
 17/26 anonim ***** válasza:
88%
Valószínűleg nem a kinézeteddel van a baj. Senki nem akar barátkozni egy folyamatosan önmagát sajnáló, befordult, paranoiás emberrel aki csak arra jó, hogy másokat is levigyen az életről.
2020. okt. 15. 13:52
 18/26 anonim ***** válasza:
88%

"Suliba is előző és a jelenlegi meló helyen is a kollégák haza fele tömegközlekedésen is mindig szégyeltek velem mutatkozni"

Ez nettó baromság, különösen, ha felnőttekről beszélünk!

Nehogy már azért "szégyenkezzek" a buszon, mert a kollégám vékony!

Viszont szoktam szégyenkezni az egyik szomszédom miatt - bujkálok is előle a buszon - mert mocskos, húgyszagú és mindehhez még zeng tőle a busz. Egy másikat azért hanyagolok, mert mindig ittas és trágár.

Veled is más a gond, ha vadidegen szégyellnek veled mutatkozni!

2020. okt. 15. 14:07
 19/26 anonim ***** válasza:
88%

Nem az a bajod, hogy csúnya vagy, hanem hogy képtelen vagy felfedezni a saját problémáidat - plusz ahelyett, hogy ezeken dolgoznál, másokat okolsz.

Nem is értem, miért kerülnek... ja, de.

2020. okt. 15. 14:11
 20/26 A kérdező kommentje:
#16 drogoztam is akkor meg az volt a baj. Egyébként meg ruhák nem állnak jól . Szerencsétlen alakom van. Amikor mosolygok akkor azt tették szóva minek köszönök mosolyogva ha lányra mosolyogtam az volt a baj akkor félre értették ha nem mosolyogtam azt mondták (ugyan azok akik azelőt kifogásolták) hogy jól állna egy kis mosoly. A környezetemben nem mutatom ki hogy van baj. Hogy mit beszélnek a hátam mögöt vissza hallom. És nem azért nem érdeklek senkit mert megnyomorodtam hanem azért nyomorodtam meg mert nem érdekeltem senkit se
2020. okt. 15. 15:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!