Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ilyen lekezelőek,...

Miért ilyen lekezelőek, közönbösek az emberek egymással? Csak itt Pesten ilyen a helyzet, vagy máshol is?

Figyelt kérdés
Nagyon rosszul érint, hogy ha elmegyek bárhova (bevásárlóközpont, pláza, de akárcsak utcán), közönbös, frusztrált, lekezelő emberekbe botlom. Ti is így érzitek?
2020. okt. 14. 21:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Miért is?
2020. okt. 14. 23:20
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Lehúztuk az országot. Rendszerváltás nem volt, amúgy meg gyűlölködésre lettünk szocializálódva. Ez ilyen, nem véletlenül menekül annyi ember. Nem csak a fizu miatt mennek sokan külföldre, hanem a normálisabb légkör miatt is.
2020. okt. 15. 01:46
 13/13 anonim ***** válasza:
Én Debrecenben éreztem ugyanezt(ott laktam), de van egy ismerősöm, ő Szolnokra öltözött le, ő ott érezte ugyanezt, aztán hazaköltöztünk, és itthon jól érezzük magunkat(ez kisváros). Itt nagyobb az összetartás, mindenki ismer mindenkit, általában köszönnek, stb. Jobban szeretem az itteni életet, mint a nagyvárosit.
2020. okt. 15. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!