Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy kell kezelni a bunkó...

Hogy kell kezelni a bunkó embereket?

Figyelt kérdés

Múltkor történt, hogy a boltban a pénztárnál nem tartottam be a másfél méteres távolságot, mert mindig elfelejtem, csak 1 méterre voltam az illetőtől, és beszólt nekem, nem tudom már mit, de valami nagyon durvát ráadásul elképesztően bunkó és lekezelő hangnemben.

Én nem szóltam semmit, távolabb álltam tőle, aztán kész. Nem kértem bocsánatot sem, mivel annyira bunkó volt.

Szerintetek ilyen helyzetben hogy kéne reagálni? Jól reagáltam, hogy nem szóltam semmit? Megmondom őszintén, hogy olyan mérges lettem, hogy legszívesebben ott helyben elvágtam volna a torkát az illetőnek, utána pedig feldaraboltam volna. Pedig nagyon kedves ember vagyok, de gyűlölöm a bunkó embereket!

2020. okt. 14. 16:56
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Az ki?
2020. okt. 24. 13:27
 22/22 anonim ***** válasza:
Egy csaj, aki 8 évesen az iskolában!! bepisilt, mert nem tudta kigombolni a nadrágját és ezt mindenhova leírva itt a Gyakon. xD
2020. okt. 24. 17:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!