Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy kell kezelni a bunkó...

Hogy kell kezelni a bunkó embereket?

Figyelt kérdés

Múltkor történt, hogy a boltban a pénztárnál nem tartottam be a másfél méteres távolságot, mert mindig elfelejtem, csak 1 méterre voltam az illetőtől, és beszólt nekem, nem tudom már mit, de valami nagyon durvát ráadásul elképesztően bunkó és lekezelő hangnemben.

Én nem szóltam semmit, távolabb álltam tőle, aztán kész. Nem kértem bocsánatot sem, mivel annyira bunkó volt.

Szerintetek ilyen helyzetben hogy kéne reagálni? Jól reagáltam, hogy nem szóltam semmit? Megmondom őszintén, hogy olyan mérges lettem, hogy legszívesebben ott helyben elvágtam volna a torkát az illetőnek, utána pedig feldaraboltam volna. Pedig nagyon kedves ember vagyok, de gyűlölöm a bunkó embereket!

2020. okt. 14. 16:56
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
63%
Pszichès bajod van ha ennyitől már feldarabolás jár a fejedben.
2020. okt. 14. 17:04
 2/22 A kérdező kommentje:
Lehet, mi lehet a pszichés bajom?
2020. okt. 14. 17:16
 3/22 anonim ***** válasza:
87%

WOW!

"helyben elvágtam volna a torkát az illetőnek, utána pedig feldaraboltam volna"

"Pedig nagyon kedves ember vagyok"

Ha ezt jelenti nagyon kedves embernek lenni, hogy egy beszólásárt ilyesmit tervezel magadban, akkor bele se merek gondolni, milyen az olyan ember, aki nem "kedves".

Illetve mit teszel azzal aki még pofán is vág.

Vagy ellopja a tárcád.

Én nem üvöltöznék veled az biztos!

Amúgy én ilyenkor látványosan az ilyen emberek szemébe szoktam nézni. És két dolog közül szoktam valamelyiket mondani:

1. eset: nagy mosoly kíséretében az mondom neki: "Mind meg fogunk halni! Ki fog amiatt a fél méter miatt pusztulni az emberiség! Most dőlt el a világ sorsa!" Majd faképnél hagyom.

2. eset: halál nyugodt hangon, szinte monoton módon ennyit mondok kb.: "Te FÉLSZ! Sőt! Rettegsz és folyamatosan szorongsz! Tökéletesen elhitted a pánikkeltő média utasításait! Neked már annyi. Nem a vírus miatt, hanem mert feltétel nélkül megbízol a hatásvadász telekommunikációs csatornáknak! Ha azt mondják a fű kék, te elhiszed. Ha azt, hogy ugorj a kútba, mert Brit tudósok bebizonyítottá az egészséges, akkor megteszed"

Erre lenyugszik, mert azt hiszi elment az eszem. Holott az övé nem jött még meg.

2020. okt. 14. 17:16
 4/22 anonim ***** válasza:
42%
A tahó prolikkal csak azt lehet amit leírtál, vagy jól pofánverni. Mert azok az emberi szóból úgyse értenek, de az erőt azt tisztelik. De azon kívül semmi mást.
2020. okt. 14. 17:17
 5/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, én nagyon kedves vagyok mindenkivel, és nagyon érzékeny vagyok arra ha bánt valaki engem vagy a környezetemben mást (akár idegen is). És egyszerűen nagyon felbosszant, hogy léteznek ilyen emberek egyáltalán.
2020. okt. 14. 17:23
 6/22 anonim ***** válasza:
40%

Tanulj ki valamilyen önvédelmi harcmodort.

És vágd pofán őket.

2020. okt. 14. 17:27
 7/22 A kérdező kommentje:
De hogy vágjam pofán őket? Akkor meg feljelent.. Ráadásul be is van kamerázva az üzlet. Ha feldarabolom az jobb, mert akkor nem tud feljelenteni és a kutyámnak is lesz kajája egy darabig XD
2020. okt. 14. 17:29
 8/22 anonim ***** válasza:
34%

Annyira átérzem, én is alapvetően nagyon kedves vagyok, de mikor valaki így ilyen hangnemben, bunkón kb rám ordít, na azzal nagyon feltudja b*szni az agyam. Ilyenkor én is feltudnám darabolni a p*csába.

Egyébként se értem ezt a nagy halálfélelmet pár centi meg egy hasztalan papír maszk miatt. Két megállót utazol a buszon, és kb megakarnak lincselni ha nincs rajtad az a szájbaba*szott k*rva maszk, vagy csak kicsit lejjebb van az orrod alatt. De a szórakozóhelyek meg 11-ig, amég nyitva vannak addig mindenki egymás szájába lóg, 2 centire egymástól. Az nem baj, mert a vírus 23 óráig alszik nem? Szánalmas az emberek butasága. Làtszik, hogy csak találomra megszabnak valami f*szom szabályt, hogy legyen miért sz*patni az embereket. A sok idióta birka meg beáll a tömegbe.

Kérdező, én a helyedben oda köhögtem volna a pofájába, hogy “bocs kghhm.. nem láttam kghmm... legközelebb hozok vonalzót... kghmm. “

2020. okt. 14. 17:41
 9/22 anonim ***** válasza:
41%
Mi ez a sok bunkó emberes kérdés?
2020. okt. 14. 17:43
 10/22 A kérdező kommentje:
Elszaporodtak a bunkó emberek sajnos...
2020. okt. 14. 17:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!