Hogy kell kezelni a bunkó embereket?
Múltkor történt, hogy a boltban a pénztárnál nem tartottam be a másfél méteres távolságot, mert mindig elfelejtem, csak 1 méterre voltam az illetőtől, és beszólt nekem, nem tudom már mit, de valami nagyon durvát ráadásul elképesztően bunkó és lekezelő hangnemben.
Én nem szóltam semmit, távolabb álltam tőle, aztán kész. Nem kértem bocsánatot sem, mivel annyira bunkó volt.
Szerintetek ilyen helyzetben hogy kéne reagálni? Jól reagáltam, hogy nem szóltam semmit? Megmondom őszintén, hogy olyan mérges lettem, hogy legszívesebben ott helyben elvágtam volna a torkát az illetőnek, utána pedig feldaraboltam volna. Pedig nagyon kedves ember vagyok, de gyűlölöm a bunkó embereket!
Vagy ráköhögsz, látványosan összeesel, és rángatózva rohamot játszol el.
Ő erre bepánikol, elrohan, vagy sírni kezd, hogy mivel ráköhögtél meg fog ő is így most azonnal halni. Talán még be is pisil a félelemtől.
Aztán felpattansz és vigyorogva elsétálsz, miközben ő hüledezik.
Ha ilyen történik veled, gondolj arra, hogy az illetőnek rosszabb, mert ő az, aki buta, bunkó, így semmit nem ér a szava, ő az, aki folyton fél, retteg. Meg lehet oldani, hogy az ilyen esetek ne hassanak rád érzelmileg, lehet ignorálni az ilyen embereket.
8-as, a maszk tényleg segít lelassítani a vírus terjedését, főleg, ha az orrodra is ráhúzod, és főleg, ha mindenki hordja. Persze a diszkókat is korlátozni kéne.
Igaza van! Én is utálom ha a nyakamba lihegnek. Ma is ezt tette egy venember. De nem szóltam csak kinyújtottam a karom magam mellett.
Lehet valakinek fontos, mert van vmi alap betegsége, és nem biztos h túlélné a koronát. Ne csak magadra gondolj kerdező!
De nem ezzel volt a baj kedves utolsó!
Ezt szép hangnemben is mondhatta volna! Nekem pedig rengeteg dolgom volt aznap, így elfelejtettem a másfél méteres távolságot tartani. Ha eszembe lett volna, tartottam volna
14-es mit akarsz még korlátozni a diszkókon? Már így is 23kor zár.
Ja, mert TE félsz.
Úristen, mennyi önző agresszív s.fej :O
Most mindenkinek kicsit nehezebb az élete emiatt a sz.r miatt, mit kell ezért ennyire vérremenően lázadni?
Csak egy nyamvadt maszk meg egy kis távolság, teljesen egyszerűen megoldható; le vagyok döbbenve, hogy többen még mindig gyerekesen bunyópityuként hisztiznek ellene :(
Aki azt írta, hogy az erőt tisztelik és pofán kell verni a másikat, gondolom őt magát is sokat verhették gyerekkorában, azért lett ilyen, ne foglalkozz vele. Fontos az erő, de aki így visszaél vele, annak rendőrség vagy pszichiátria (vagy mindkettő) kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!