Volt, hogy magatokra költöttétek az egész fizutokat?
Nem volt. Legalábbis ilyen típusú nem.
Nem igazán tudok azonosulni ezzel a "sokat-óccsón" mentalitással. Kevés, nagyon kevés ruhám van (szinte pont 1 hétre való), de azok drágák és minőségiek. Szerintem pénzügyileg is jobban jártam, mintha minden félében 50e-t elköltenék xar fast fashion rongyokra. Persze ilyenek is vannak, ha olyan helyre megyek (pl ki falura), akkor azokat veszem fel. De egyébként felnőtt nő vagyok, tudok vigyázni a cuccaimra.
Egyébként csak ezt tudom javasolni, ha ruha<->pénztárca gondokkal küzdessz: semmiképp ne fogj bele máskor ilyen nagy, érzelem alapú vásárlásba. Minden darabot fontolj meg, hogy szükséged van-e rá. Inkább vegyél alap darabokat, ha még nem vagy biztos a stílusodban. Így kevés az esélye, hogy utólag megbánd a vásárlást, és csak pénzkidobásnak tűnjön.
Amikor elkezdtem dolgozni, akkor vettem mindent, ami szükségem volt.
Aztán pár hónap múlva elkezdtem spórolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!