Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Volt, hogy magatokra költöttét...

Volt, hogy magatokra költöttétek az egész fizutokat?

Figyelt kérdés
Az első év, hogy külön élek a párommal. Eddig sosem költöttem úgy igazán magamra. Nyilván ruhákat vettem, meg amik kellettek de csak az olcsót vettem. Beleuntam, hogy a korombeliek milyen csinosak... Egy hónap alatt egy 100 ast elköltöttem csak ruhákra.. Egy 20 ast parfümre.... Maradék meg ment a rezsibe. Kicsit rosszul érzem magam csomó mindent vettem magamnak...
2020. okt. 13. 20:19
 1/8 anonim ***** válasza:
44%
Ne érezd! Én mindig csak magamra költök.
2020. okt. 13. 20:22
 2/8 anonim ***** válasza:
13%

Nem volt. Legalábbis ilyen típusú nem.

Nem igazán tudok azonosulni ezzel a "sokat-óccsón" mentalitással. Kevés, nagyon kevés ruhám van (szinte pont 1 hétre való), de azok drágák és minőségiek. Szerintem pénzügyileg is jobban jártam, mintha minden félében 50e-t elköltenék xar fast fashion rongyokra. Persze ilyenek is vannak, ha olyan helyre megyek (pl ki falura), akkor azokat veszem fel. De egyébként felnőtt nő vagyok, tudok vigyázni a cuccaimra.

Egyébként csak ezt tudom javasolni, ha ruha<->pénztárca gondokkal küzdessz: semmiképp ne fogj bele máskor ilyen nagy, érzelem alapú vásárlásba. Minden darabot fontolj meg, hogy szükséged van-e rá. Inkább vegyél alap darabokat, ha még nem vagy biztos a stílusodban. Így kevés az esélye, hogy utólag megbánd a vásárlást, és csak pénzkidobásnak tűnjön.

2020. okt. 13. 20:29
 3/8 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem nem gáz. 1-2 ilyen hónap belefér, főleg, ha amúgy emiatt nem halsz éhen.
2020. okt. 13. 20:33
 4/8 anonim ***** válasza:
72%
Csak akkor érezd magad rosszul, ha emiatt máshonnan vettél el, ami hiányozni fog, viszont ha saját spórolás, akkor nem gond.
2020. okt. 13. 20:45
 5/8 anonim ***** válasza:
77%

Amikor elkezdtem dolgozni, akkor vettem mindent, ami szükségem volt.

Aztán pár hónap múlva elkezdtem spórolni

2020. okt. 13. 20:54
 6/8 anonim ***** válasza:
41%
Igen. Depresszios voltam, nem voltak ruhaim es valami egeszen zero fizetes volt. Viszont rossz erzes volt utana.
2020. okt. 13. 21:55
 7/8 anonim ***** válasza:
Régóta álmodom ilyesmiről.
2020. okt. 14. 00:30
 8/8 anonim ***** válasza:
Mindig csak magamra költöm.
2020. okt. 14. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!