Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit jelent számodra a facebook...

Mit jelent számodra a facebook-os,közösségi oldalas képmutatás ? Tudnál példákat,sztorikat mesélni róla ? Elítéled vagy van létjogosultsága ?

Figyelt kérdés
2020. okt. 12. 11:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez teljesen rendszeres. Nem kérdeztem rá, tudom, hogy szereti, szerintem így gyógyul. A közös (pár hónapos) gyerekükről is eszméletlen sok képet rak ki (nem túlzok, múltkor unalmamban megszámoltam, 3 hónap alatt több, mint 150 kép!), szerintem észre se veszi, hogy ez már beteg.
2020. okt. 19. 20:26
 12/16 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem rá, mert nekem egy az egyben ugyanilyen ismerősöm van. Nem vagyunk közeli barátok, de többek között az ő esete is motiválta a kérdésemet. Nekem is az a benyomásom, hogy az én példámban szereplő illető ezzel kompenzálja, ha nem törődik vele a párja, persze nem akarok rosszmájú lenni, de tényleg annak tűnik . Te ezt észre vetted volna , ha a barátnőd nem mondja el ?Mióta csinálja ? Az én ismerősöm 7-8 éve. Nem viccelek. A férje sosem ir ki róla semmit, mindig a nő udvarol neki, viszont lájkolja, mikor a nő szerelmet vall, udvarol neki. Tényleg nincs tudatában a tetteinek ?
2020. okt. 19. 20:32
 13/16 anonim ***** válasza:

Én egy különleges helyzetben vagyok, a férjet ismertem először. 3 éve jött be kb a lány a képbe, az első évnél házasodtak, a másodikra jött össze a gyerek (nagyon akarták mindketten, a házasság után rögtön próbálkoztak). Ők anno leültek és megbeszélték, mit akartak, a pasi közölte, hogy az ő asszonya nem fog dolgozni (nagyon jól kereső orvos), nevelni fogja a gyerekeiket és minden nap főtt ételt visz majd neki a munkahelyére frissen készítve. Azt is közölte a srác, hogy egoista, el fogja nyomni a nőt a kapcsolatban, de a lány ezt elfogadta (gondolom, nem hitte el, amúgy nem naplopó, a jól kereső állását hagyta ott, csak tetszik neki ez a "hagyományos" családmodell). Aztán most szenved attól a csaj, hogy a srác nem hazudott.

Én észre vettem volna anélkül is, hogy tudom a történetet, mert tanult vagyok pszichológiából, nagyon jól elemzek.

2020. okt. 19. 20:57
 14/16 A kérdező kommentje:
És a férfi nem is posztol ? Mert akkor gondolom, a többi ismerősönek si feltűnik,ezért fura, hogy nem veszi észre magát a posztoló. Mondjuk ha az ismerősök lájkolják meg kommentekkel erősitik ,akkor nyilván nem is fogja abba hagyni, önigazolást talál benne.
2020. okt. 19. 21:39
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem, nem posztol, max néha megosztja az asszony posztját. Én teljesen biztos vagyok benne, hogy a férj nagyon szereti a feleségét, egészen egyszerűen csak olyan a személyisége, hogy elnyomja azt, akivel van.
2020. okt. 19. 21:52
 16/16 A kérdező kommentje:

Ez egy érdekes kérdés, mert senki nem lát bele más kapcsolatába, más fejébe. Sok helyen még párok se látnak egymás fejébe. Nyilván látatlanban nem mondhatom, hogy ne szeretné a feleségét, de nekem erről az a véleményem, hogy egy párkapcsolat akkor egészséges, ha mindketten

kölcsönösen fektetnek bele energiát az élet minden területén. Ergó ha én szeretem a feleségem, nem hagyom, hogy hülyét csináljon magából vagy a közösségi oldalakon kompenzáljon. Szóval akkor nem szereti vagy nem eléggé vagy nem jól, ha ez megtörténhet. Az én szeretet fogalmamat ez pl. teljesen üti. Persze ha csak nemrég csinálja, lehet átmeneti válság is.

2020. okt. 19. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!