Mi miatt szeretem ingerelni az itt lévő nálam másabb mentalitású embereket?
Nem muszáj, ha magadban vagy baráttal ezt meg tudod beszélni. Ha lenne kuvel, nem itt kérdeznéd.
Egy csomó idő minden, ami értékes (nyelvvizsga, bicepsz fel, sörhas le stb.).
Én annyival mentem oda, hogy szűz vagyok, és ebből ki kellene kecmeregni. Már nem vagyok szűz, de az az egy cérnaszál felfejtett egy fél perzsa szőnyeg kereskedést.
Ha rendesen dolgozol, megúszod 10 vagy kevesebb találkozóból.
#13: Muhahahaha! Akkor nem heccelnél másokat. Vagy heccelnél, de nem érdekelne (pl. antiszociális személyiségzavar).
Nézd! Végső soron lehet, hogy csak alkalmanként kell neked, mint amikor valaku csak 2 havonta egyszer veri a feleségét stb. Ugyanaz, csak kisebben.
"konkrétan boldog és sikeres vagyok" Ezt honnan tudod? Az emberek nagyon jól tudnak hazudni, elnézni önmaguknak. Pl. Volvója, nagy lakása és szilikonmacája van, de közben önmagának sem bevallva falusi asztalos akar lenni.
Innen 3 út van:
1. Téged zavar a trollkodás (mármint hogy okod van rá), és ezt megbeszéled egy barátoddal.
2. Ugyanez csak terapeutával.
3. Ez a kérdés is trollkodás és még nyavajogsz pár kört, aztán elhal a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!