Elfáradtam a szenvedésben, mit tegyek?
Először is sokat segítene a helyzeteden, ha lenne munkád. Biztos, hogy ezek után nem könnyű munkába állni, de szerintem az is valamennyire elterelné a figyelmet, nem mellesleg ha pénzed van, több lehetőség tárul fel előtted.
Ha idáig eljutsz hogy van munkád, onnantól könnyebb lenne. Emberek között lennél, lehet találsz barátokat, akiknek el tudod mondani a gondjaid.
Más tippet nem tudok adni, szerintem ez lenne az első, hogy kitörj ebből a tehetetlen helyzetből.
Kitartást kívánok!
Uhh, ezt olvasni is borzasztó amit leirtal. Nagyon sokrétű a problémád, amit nem könnyű megoldani, pláne nem egyedül! Ehhez a gyakorikerdesek és a laikus tanácsok már kevés. Vannak ilyen karitatív szervezezek, szociális segítő intézmények, ahol különféle szakemberek vannak egy helyen, és látnak el komplex segítséggel. Szerintem egy ilyet érdemes lenne keresned és újra felepiteni magadat és az életedet.
Kitartás, biztos vagyok benne, hogy erős vagy tuljutni!
Lepontozhattok, de el se tudjátok képzelni azt, amin a kérdező átment és a "szerintem ez lenne az első, hogy kitörj ebből a tehetetlen helyzetből" féle sablonválaszokkal aztán nagyon előrébb lesz a kérdező.
No shit Sherlock. A kérdezőt a HOGYAN érdekli.
Miért, az mivel jobb hogy egyből elküldöd pszichológushoz?
Azt miből fizesse a kérdező? :D
Akkor első lépés a munkakeresés, vagy tényleg ótvar nagy hülyeséget írtam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!