Mitől vagyok ilyen?
19 vagyok. Nincs értelme a koromról hazudni, már elmúltam 18 így felesleges. Amúgy is fiatalabbnak nézek ki, egyszer azt hitték, hogy a húgom a nővérem.
Azért kérdezek tőletek mert nem tudom a választ, hogy mitől vagyok ilyen.
nárcisztikus vagy. Elég gáz :D Van egy ilyen ismerősöm. Ő azt mondja barátok vagyunk, de gondolom kamuzza, hogy kapjon tőlem ingyen cuccokat vagy fene tudja :D Undorító szegényke.
Már csak azért vagyok vele jóban, hogy belemenjek a játékaiba, és mikor azt hiszi minden király, jól kicikizem (mondjuk őt könnyű)
De sosem haragudott meg, vagy nem tudom. Egy ideig nem ír, aztán megint betalál valami hülyeséggel :D Írok vissza neki valami kedveset, közben szétküldöm a hülyeségeit az ismerőseimnek, hogy azok is nevessenek egy jót.
Az általad említett dolgok a sötét triádra jellemzőek (nárcisztikus-szociopata-pszichopata).
Addig nem probléma, amíg a manipulációiddal konkrétan nem okozol kárt másoknak. Sokszor előnyt jelent a dolog, akár még társadalmi léptékben is.
Te sem vagy valami korrekt ember...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!