Egészségtelen minden nap kb. ugyanazokat az ételeket enni, ha azok amúgy változatosak?
Nagyon korlátoltan gondolkodsz. A paprika példa volt, látszik is szövegkörnyezetből ott van a társai szó is, azt elfelejtetted?
Nem írtam azt, hogy ha valaki nem eszik mindennap tésztát és kenyeret akkor nem kap elég szánhidrátot, azt mondtam, hogy gabonákból tökéletes bevinni a megfelelő szénhidrát mennyiséget. Jelenleg is a szénhidrát alapú táplálkozás a legegészségesebb. (A zsír alapúval ami mostanában népszerű vannak nem várt bajok hosszútávon)
Ismerek olyat akinek a vacsorája minden nap chips, és makk egészséges, ez nem jelent semmit, amit ma megeszünk évtizedek múlva jön ki annak hatása, nem mondom, hogy kifejezetten rossz ahogyan te eszel, de a kérdező által bevitt szénhidrát egyáltalán nem felesleges, csak ennyi a lényeg ennek, nem hittem, hogy ezt ilyen sokáig kell magyarázni.
Jujj, na szóval.
Akkor próbáljunk mondatot értelmezni, lehet nem a legtökéletesebben fogalmaztam, de most csináljuk úgy mint akik érteni akarják.
Szóval. "Zöldségekben kevés a szénhidrát, a hüvelyesekben talán már optimálisabb, de a paprika és társai, hát, épp elég?" Előtte írtam a hüvelyeseket, utána írtam egy példát egy nem hüvelyes nem magas keményítőtartalmú zöldségre. Nos, akkor valószínűleg a paprika és társai egy nem hüvelyes nem magas keményítőtartalmú zöldségcsoport.
Na megvan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!