Eszetekbe jut néha hogy milyen rossz hogy egyszer meg kell majd halnunk?
Figyelt kérdés
2020. okt. 4. 17:13
1/10 anonim válasza:
Eszembe jut néha, de nem negatív dologként élem meg, mivel ez az élet rendje, ezt nem lehet megakadályozni. Ki kell hozni az életedből a legjobbat, meg kell valósítani lehetőleg mindent, amit kitűztél célnak, és később majd a halálos ágyadon nem fogod megbánni, hogy ezt, meg ezt nem csináltad. Legalábbis az okosok ezt mondják..
2/10 anonim válasza:
Nekem csak az, hogy a fiam fog meghalni
3/10 anonim válasza:
Nem, csak kiskoromban jutott ez sokszor eszembe.
4/10 anonim válasza:
Nekem az jut eszembe neha hogy lehet a halal uan is tovabb élünk. Es soha nincs vége ha akarnál se szünhetnél meg.
5/10 anonim válasza:
Engem az tölt el iszonyatos rettegéssel hogy mi van ha meghalunk (ez eddig oké) de utána végtelen ideig újra és újra újjászületünk. És ennek soha de soha nem lesz vége.
Na engem ez tölt el iszonyatos rettegéssel.
6/10 anonim válasza:
Nem, mert nem egy húdejó az életem...
7/10 anonim válasza:
#5:
Grat, akkor az egész szánalmas életed rettegésben telik el, így aztán biztos minden fajin, ugye.
8/10 A kérdező kommentje:
Lehet némi igazság alapja...
2020. okt. 4. 20:26
9/10 anonim válasza:
Régebben igen mostmár nem,őszintén jó lenne ha már a föld alatt lennék belefáradtam mindenben, teljesen mindegy hogy fiatal vagyok így érzem már.
22F
10/10 anonim válasza:
Pont a halál az egyetlen dolog, amitől NEM félek...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!