Avramlatoscát miért törölte az Instagram?
Én úgy hallottam, hogy ott az Instán valakivel/valakikkel összeveszett és nagyon elgurult nála a gyógyszer és emiatt. Habár, nem csodálkozom... Egy negatív kritikán egyszer úgy felhúzta magát, hogy egy fiatalkorú nézőjével, -aki amúgy megmondta neki, hogy kedveli, csak szerinte nem kéne a gyereket 0-24 kitenni az Instára- olyan csúnyán beszélt, hogy az elképesztő.
Én alapjába véve nem kedvelem ezt a nőszemélyt. Nem kell hozzá nagy IQ, hogy rájöjjön az ember, hogy egy mekkora nagy hazug gyártó.
Nektek mi a véleményetek róla, meg erről az egész Instagramos dologról?
Nem unod még ezerszer megkérdezni ugyanazt?
Szánalmas életed lehet.
Jaj, már vártam az iligy vagy ütőkártyát... Na, de! Csak, hogy felvilágosítsalak a kis Avramodal kapcsolatban:
1.Nem szeretek senkit sem body shamingelni. Ez szerintem a legundorítóbb dolog amit egy nő csinálni tud egy másik nővel. De... szerintem azt te is belátod, hogy nem valami nagy durranás. Smink nélkül meg még inkább. De persze, mindenki szép a maga módján.
2.Az számodra mióta jobb, hogy 0-24 otthon ül, nézi a sorozatait, miután meg megszülte a gyereket a férje EGY napot sem tudott vele otthon maradni? Szerintem ez inkább szánalmas. Ez a nő azon kívül, hogy megszült egy gyereket SEMMIT sem tett le az asztalra, mert ha le tett volna, akkor nem otthon ülne s videózgatná magát a Gucci papucsába és mesélné el a 10 évvel ezelőtti történeteit. Az ilyen embereknek tudod mi nincs? Életük és barátaik.
Bocsánat, hogy egy kicsit keményem fogalmaztam, de ez az "irigy vagy" szöveg rettenetesen fel tud húzni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!