Nem nevetséges ha egy férfi 63 évesen színes tetkót csináltat a vállára?
Figyelt kérdés
Az egyik 63 éves ismerősõm most csináltatott a vállára és most újjatlan pólókban mászkál.Szerintem tök majom a fazon.Szerintetek?2020. okt. 3. 21:56
2/10 anonim válasza:
Szerintem az összes tetkós tag majom és egyre többen vannak.
3/10 anonim válasza:
Szerintem meg te, ha mások felett ítélkezel :)
Ő dolga, neki kell tetsszen.
4/10 anonim válasza:
majom 😃😃 ismerős szöveg. nincs több kérdésem
most már nem csak a falubeliek, a postás, a pestiek, hanem a tetkósok is 😃 te hadban állsz az egész világgal 😀😀😀
5/10 anonim válasza:
Igazad van! "Szerintem tök majom a fazon", mint mindenki (szerintem!!!!) aki tetkot csináltat. De én azt mondom, hogy az ö böre, az ö izlése, az ö dolga.
6/10 anonim válasza:
Büszke rá, hogy végre csináltatott egyet, majd elmúlik és nem fogja mutogatni. Amúgy meg senkinek semmi köze hozzá!
7/10 anonim válasza:
Miert szempont, hogy 63 eves? Te hol elsz?
8/10 anonim válasza:
Saját dolga én pl 15 évesen csináltattam az elsőt szülői beleegyezéssel és ma 27 évesen sem bántam meg.
10/10 anonim válasza:
Hogy 63évesen tetoválást csináltatott, az nem nevetséges, az már inkább, ha azóta ujjatlan pólókban jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!