Ha van 15 millió ft-om, az elég, hogy ne kelljen dolgoznom kb. 10 évig, ha spórolok, meg meghúzom magam?
44. Miért is? Azért mert nem vagyok birka mint te, aki csak annyit lát az életből, hogy óvoda, iskola, munka (65 éves korig), aztán nyugdíj??
Szerintem neked az fáj, hogy megtehetem hogy akár 10 évig ne dolgozzak, te meg kelsz hajnal 5-kor és mész a gyárba a szalagsor mellé, hogy majd még nyugdíj előtt megpusztulj! Biztos megéri!
Sok boldogságot!
Hiába pampogsz, a legtöbb ember kényszerből dolgozik, nagyon kevesen csinálják csak azt, ami a hobbijuk, ha milliárdosok lennének, biztos nem lennének alkalmazottak, vagy nem azt csinálnák, amit most, max "irányítanának" egy céget hobbiból!
Nem születtem milliárdosnak, hogy soha ne kelljen dolgoznom, de a lehetőségeimhez képest ki akarom hozni, hogy minél kevesebbet, és ne kelljen alkalmazkodnom másokhoz, pláne ne dirigáljanak nekem!
És igen, inkább otthon vagyok 24 órát és magam osztom be az egész napom, ha kedvem van elmegyek sétálni bármikor, minthogy dolgozzak 8-10 órákat, hogy utána ezért elmehessek egy színházba vagy étterembe amikor épp van pár szabad órám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!