Ha van 15 millió ft-om, az elég, hogy ne kelljen dolgoznom kb. 10 évig, ha spórolok, meg meghúzom magam?
Kapnék 15 misit, nem henyélném el, pedig én TÉNYLEG lusta típus vagyok. :)
12-13 körül még talán kapnék egy nem lerúgott használt Tesla Model S-t. Letenném a PÁVos vizsgákat és elkezdenék vele Taxizni egy társaságnál. :) Igaz, egyre több az elektromos autó, de ahol én élek (Fejér) még mindég lenne bőven fuvarom. :)
Superchargereket elvileg az S modellekkel ingyen használod...
Szóval, ilyen befektetés lenne, kb. :)
Milyen 5 évig?? Ez havi 250 000 ft-ot takarna akkor, és nem számolod bele a 60 ezer jelenlegi kamatot! Jézus,most se költök ennyit megközelítőleg sem, pedig most aztán tényleg nem spórolok annyira.
Nettóban nincs ennyi az átlagkereset, sokan kevesebben visznek haza és mégis elélnek, még hitellel együtt is.
Szóval ez erős csúsztatás, hogy csak 5 évig lenne elég.
"45 éves vagyok, szóval olyan nagyon már nem kellene továbbképeznem magam 10 év után"
Nem 10 év után, hanem a 10 év pihi alatt, hogy mire eltelik, keszenallj. Mindenféle területen rengeteg változás lesz 10 év alatt, és ha nem leszel képben, hogy hol is tart a fejlődés, max valami segedmunkasnak leszel jó.
"megnézném 1 vagy 2 gyerekkel, autóval, személyi hitellel, lakáshitellel hogy élsz el 250 alatt"
Egyedülálló és nincs hitele, viszont saját lakása van, komplett ruhatára, minden, ami kell.
26. "Azért kedves kérdező, megnézném 1 vagy 2 gyerekkel, autóval, személyi hitellel, lakáshitellel hogy élsz el 250 alatt, de te tudod."
Te elolvastad a kérdést egyáltalán? Nincs gyerek, egyedülálló vagyok, saját lakás, nulla hitel, kb. mindenem megvan, nincs már szükségem sem ruhákra, sem dísztárgyakra, sem bútorokra, sem műszaki cikkekre (max. ha elromlik 5-10 évente).
Sokan ismerünk, én is már sokszor, sokféle kamukérdésnél megkaptam tőled azt hogy élettelen senki 😂😂 legalább lenne nagyobb szókincsed 😂
Igaz majom? 😂😂
Amúgy ez mekkora öngól, amit arról írtál hogy minden kérdéshez hozzászólnak hogy te vagy 😂😂😂 honnan tudod, csak nem azért mert a tieid?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!