Ha van 15 millió ft-om, az elég, hogy ne kelljen dolgoznom kb. 10 évig, ha spórolok, meg meghúzom magam?
8. Úristen te hol élsz?? 60 ezer kaja egy embernek egy hónapban, meg 40 ezer ruha??
Azért én nem a nlláról indulok! Teljesen jó a ruhatáram, nagyritkán (fél évente), ha kell venni egy-egy darabot!
Két tank benzin? Itthon voltam egy hónapig, egyszer nem ültem kocsiba, bevásárlóközpont 5 perc gyalog. Ha nem dolgoznék, nem is lenne rá szükségem.
15 ezres telefon havidíj? 3 ezer ft-ot fizetek most, de azt beleszámoltam a 40 ezer rezsibe!
A te számításod szerint egy csomó ember most is éhen halna még munka mellett is, nagyon elrugaszkodtál!
3-as +1
Hagyjátok már, ez csak a jól ismert kamukirályunk.
"öltözködésre is olcsó öltözködést mondok legyen 40 (ebbe mosószert is számoltam, tisztítószereket és, hogy nem frissíted havonta a ruhatáradat)"
Havi 40? Ne viccelj már!
15. a TB-t is beleszámoltam a rezsibe. jelenleg így néz ki a reszim (persze ez évek alatt emelkedhet):
Telefon: 2600
Közös ktg: 5000
Víz, Csatorna: 2800
Villany: 3100
Tv, Internet: 6600
Bank: 1000
Hulladék: 1000
Gáz: 1000
Fűtés: 8000
TB: 8000
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!