Ha felöltözök(az én izlésem szerint)ugy hogy jol nézek ki, enyhe smink, kisebb parfüm, adok magamra, akkor miert szégyellem magam az "egyszerü"emberek elött plane ha bámulnak?
Most csak a cipöt nezve is. Nekem nagyon bohém es tetszik ez:
Hasonlom van, csak nem fűzős
Amikot megbámuljàk, ugy takarnàm vmiert.
Es mindez ugy amblokk.nem csak cipörr ertve
Hogyan lehet ezt leküzdeni?
Soha nem bámulom meg az embereket, mert esküszöm nem érdekelnek.
De azért ha nyáron hótaposóban sétálna valaki az még nekem is szemet szúrna.
Egyébként mindig a külvilágnak öltözködünk, mert ha nem így lenne, akkor az otthoni cuccokban mennénk mindenhova. Ahogy a sminket is mások miatt tesszük fel.
Te is azért hordod ezt a roppant gusztustalan lábbelit, mert mivel neked tetszik, úgy véled, hogy ezáltal másoknak is és csinosnak véled magad benne.
Ha zavar, hogy rád néz valaki, akkor ne hordj ilyesmiket, legfeljebb amikor 30 cm-es hó van!
Tudod, "Ha valaki qrvának áll, ne csodálkozzon, ha megb..szák!"
Nekem olyan bohem viccesnek tünik ezert tetszik :)
Sajnàlom hogy nem tudom linkelni rendesen.
Nem feltünösködni akartam volna hanem csupan "jokedvre derit".nem egy sima snassz edzö meg ilyenek.
Igy is olyan hetköznaposak a hetköznapok.
Ez a cipő nekem nem tetszik, de ettől még hordjad ha neked tetszik.
Amugy hasonlo nekem is,amikor ki sminkelem magam, csinosabban vagyok felöltözve meg van csinálva a hajam akkor kicsit olyan érzesem van mintha mindenki engem bámulna meg rolam beszélnének, de a valóság eltér attol ami a saját fejünkben lejátszódik, ha most pl elég gyakran meg esik a maszk miatt hogy a sminket mellözöm,plusz mivel rohadt meleg volt ezért is mert bele sül a börödbe a smink, ugyhogy inkább a téli hideg napokra hagyom plusz akkor védi a hideg fagytol a böröm a smink.. amugy engem kb 13 évesen bámult egy nő a metrón, és anyám be is szolt neki hogy ne bámulja már úgy, egyből elő is vett egy könyvet nem tudom mi volt számára olyan érdekes vagy bámulni való rajtam le is szarom. Az ilyen emberek kb azt hiszik mindenhez van közük vagy bámulni van joguk, rá nézni az emberre van joga, feltünően bámulni mint aki meg akar ölni vagy lenézően már taplóság sok felnőtt tanulhatna egy kis etikett szabályt mert valaki tényleg kritikán aluli amugy meg mindig is lesz olyan akinek csúnya leszel és azért néz, meg olyan is aki szerint szép vagy és azért néz meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!