Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok! Nektek milyen illatok...

Lányok! Nektek milyen illatok tetszenek egy másik lányon?

Figyelt kérdés

Nyilván olyanoknak tettem fel a kérdést akik ugyan azt a nemet szeretik egy olyan vélemény szerzés képpen

Tudom, hogy mindenkinek más az ízlése és ezért vagyok kíváncsi, hogy ki mit szeret, részesít előnyben

Gondolok például egy kókusz illatú samponra, vagy vaníliás parfümre, vagy bármi ilyesmire

2018. júl. 19. 20:53
 1/3 anonim ***** válasza:

-Lehetőleg ne bűzölögjön a parfűmtől.

-A túl édes illatokat nem szeretem.

-a sima nem túl tömény tusfürdő illatokat szeretem.

- a balea-tól a toffies sampon illat nagyon jó

2018. júl. 19. 21:06
 2/3 anonim ***** válasza:
A frissen mosott haj illatát mindig szeretem, legyen akármilyen sampon. Szeretem a lágy, édes illatokat, de jóból is megárt a sok. És amit nagyon imádok, még magamon is, az az öblítő illata a ruhákon, ha megölelek valakit. :)
2018. júl. 19. 22:34
 3/3 anonim ***** válasza:

Én a savanykásan édes, nem túl hivalkodó illatokat szeretem, mint amilyen pl. a kedvenc málnás testpermetem, azt egy másik lányon is el bírnám viselni :D Meg lényegében bármilyen más málna illatú dolgot is.

Viszont gyümölcsök közül amiknek utálom a szagát, az a barack, kókusz, eper. Az ilyen szagú parfümöktől, samponoktól, tusfürdőktől rendesen öklendeznem kell.

Az se zavar, ha nem használ illatszereket, csak a ruhája öblítőjét érzem pl. A lényeg, hogy ne lehessen méterekről érezni, hogy ott van és ne tartalmazza az illatszere/öblítője a fent felsorolt gyümölcsöket.

2018. júl. 20. 03:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!