Lányok! Nektek milyen illatok tetszenek egy másik lányon?
Nyilván olyanoknak tettem fel a kérdést akik ugyan azt a nemet szeretik egy olyan vélemény szerzés képpen
Tudom, hogy mindenkinek más az ízlése és ezért vagyok kíváncsi, hogy ki mit szeret, részesít előnyben
Gondolok például egy kókusz illatú samponra, vagy vaníliás parfümre, vagy bármi ilyesmire
-Lehetőleg ne bűzölögjön a parfűmtől.
-A túl édes illatokat nem szeretem.
-a sima nem túl tömény tusfürdő illatokat szeretem.
- a balea-tól a toffies sampon illat nagyon jó
Én a savanykásan édes, nem túl hivalkodó illatokat szeretem, mint amilyen pl. a kedvenc málnás testpermetem, azt egy másik lányon is el bírnám viselni :D Meg lényegében bármilyen más málna illatú dolgot is.
Viszont gyümölcsök közül amiknek utálom a szagát, az a barack, kókusz, eper. Az ilyen szagú parfümöktől, samponoktól, tusfürdőktől rendesen öklendeznem kell.
Az se zavar, ha nem használ illatszereket, csak a ruhája öblítőjét érzem pl. A lényeg, hogy ne lehessen méterekről érezni, hogy ott van és ne tartalmazza az illatszere/öblítője a fent felsorolt gyümölcsöket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!