Ciki az esernyő?
Pár éve ha esett az eső mindenki esernyővel járt, de manapság azt látom, hogy hiába esik egész éjszaka az eső és reggel is, még is esernyő nélkül jönnek a fiatalok és az idősek is. Esik az eső és csak ott állnak. Max egy kapucnit felvesznek. Én meg állok az esernyővel és nézem, hogy miért nem hoztak esernyőt? Látták, hogy esik és 100% hogy van is nekik.
Lehet csak én tapasztalom ezt de érdekelne kialakult e valami érdekesség amiről még nem hallottam. :0
Az esernyők terjesztik a koronát?
Miért lenne ciki? Tudod mi ciki? A jelenlegi helyzetben megfàzni az eső miatt, és otthon ülni két hetet, mert ha már kettőt köhogsz biztos koronàs vagy, ami miatt kirúgnak a munkából, mert a munkahelyek egy része nem toleràlja azt, hogy te hetekre elmész betegszabira, és leszarjàk a karanténodat is, mert jelenleg a helyedre 1000 jelentkező van, bármit is dolgozol.
Volt melóhelyemen egy ember karanténba került, és nem csak őt rúgtàk ki, hanem az egész részleget (300 ember), egyik nap bejelentették, hogy holnaptól aki ezt a pozíciót tölti be a cégnél nem kell jönni dolgozni soha többet.
Inkább viszek esernyőt.
Elég sok itt a válasz, szóval az enyém valószínűleg elveszik majd a többi között...
Szerintem csak az emberek kezdenek megbutulni. Bár én azért nem szeretek esernyő vinni magammal esős időben mert ha éppen nem használom, akkor lerakom valahol és általában elhagyom. Bár megéri cipelni (ha éppen nem vesztem el), mert megspórolok egy megfázást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!