Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ciki az esernyő?

Ciki az esernyő?

Figyelt kérdés

Pár éve ha esett az eső mindenki esernyővel járt, de manapság azt látom, hogy hiába esik egész éjszaka az eső és reggel is, még is esernyő nélkül jönnek a fiatalok és az idősek is. Esik az eső és csak ott állnak. Max egy kapucnit felvesznek. Én meg állok az esernyővel és nézem, hogy miért nem hoztak esernyőt? Látták, hogy esik és 100% hogy van is nekik.

Lehet csak én tapasztalom ezt de érdekelne kialakult e valami érdekesség amiről még nem hallottam. :0

Az esernyők terjesztik a koronát?

2020. okt. 2. 07:01
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
76%
Nekem kellemetlenebb, mikor az esernyő marad tiszta viz egész nap, mert nem tudom hol megszárítani egy pici eső miatt.
2020. okt. 2. 09:13
 22/34 anonim ***** válasza:
100%

Én is ritkán használok esernyőt:

- kisebb, összecsukható esernyőket szoktam venni, mert ez elfér a táskámban, de ezek nagy része gagyi és gyenge, eltörik, kifordítja a szél és rángatja ide-oda

- a nagy, erős esernyők drágábbak és én erre már sajnálom is a pénzt... egyáltalán nem praktikusak, túl nagyok, túl nehezek

- mindenhova cipelned kell magaddal a kezedben, mert vizesen a kicsit sem teszed be a táskádba és nem mered lerakni

- kényelmetlen, az esernyős kezed már nem szabad és rossz vele közlekedni

- nagyjából a fejed és némileg a felsőtested védi az esőtől, de máshol ugyanúgy vizes leszel, főleg ha a szél is fúj

Úgyhogy én szívesebben hordok esőkabátot és előbb húzom fel a kapucnim minthogy esernyőt nyissak.

2020. okt. 2. 09:28
 23/34 anonim ***** válasza:
100%

Reggelente busszal megyek iskolába. Ugyan azon a buszon három iskola diákjai utaznak egyszerre, plusz még azok, akik csak úgy abba az irányba mennek. Képzelheted mekkora tömeg van ott, levegőt venni alig tudsz.

Na ha ott mindenkinek lenne egy vizes ernyő a kezében ugyan úgy összevizeznénk egymás ruháját, csak mondjuk pulcsi helyett a nadrágot. És még kevesebb hely is lenne.

Aztán meg iskolába hova tegyük száradni? Az osztályteremben nincs elég hely 30 esernyőnek. A tanári asztal mellett van hely, de akkor a tanár nem tud a táblára írni. Ha folyosóra rakjuk nem lehet közlekedni, vagy lehet, hogy lenyúlja valaki. Ha összecsukva vizesen lerakjuk akkor lesz egy nagy tócsa a teremben. Szekrényben összevizezi a tornacuccokat.

2020. okt. 2. 09:34
 24/34 anonim ***** válasza:
100%

#1:

A vikingek korában az esernyő még nem is létezett, maga tulok!

2020. okt. 2. 09:40
 25/34 anonim ***** válasza:

Nem ciki.

Nekem amúgy nincs is ernyőm, mivel mindenhova biciklivel járok, azon meg úgysem tudnám fogni az esernyőt miközben tekerek. A munkahelyemen éppen ezért van bent egy szett váltóruha, hogyha nagyon elázok, akkor át tudjak öltözni.

2020. okt. 2. 10:19
 26/34 anonim ***** válasza:
Szerintem egy szép esernyő mindig menő lesz.
2020. okt. 2. 10:27
 27/34 anonim ***** válasza:
100%
Ha esik, vagy akár csak esőre áll az idő, mindig van nálam esernyő. És ha már szemerkél, ki is nyitom. És eszembe sem jut, más mit gondol róla. Az esernyő értem van. Én a magam életét élem, nem a körülöttem levő idegeneknek akarok megfelelni. Ja, és férfi vagyok, mindenki gondoljon rólam, amit akar.
2020. okt. 2. 10:33
 28/34 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sokan nem szeretik magukkal hurcolni. Én nőként a táskámban tartok esernyőt. De a nőknek amúgyis tele van a táskájuk minden kacattal amit a férfiak nem értenek. Egy férfi ha van nála egyáltalán táska akkor se akkora hogy beleférjen egy ernyő. A nagy esernyőt én se szeretem vinni, max ha kis távolságra megyek. Ha kapucnis a dzsekim és csak csepereg akkor én se húzom fel az ernyőt.

Nem ciki egyáltalán, nem is érdekel ki mit gondol. Mindig úgy csinálom ahogy nekem kényelmes.

2020. okt. 2. 10:36
 29/34 A kérdező kommentje:

Különösebben engem sem érdekel mert én akkor is fogok vinni esernyőt mert nem szeretek megázni. :D

Csak számomra fura nézni ahogy állnak az esőben és várnak az emberek.

De értelek titeket is.

2020. okt. 2. 10:45
 30/34 anonim ***** válasza:

Nekem fura nézni, ahogy csöpögő esőben sokan inkább szorongatják az ernyőt, meg utazás közben is szenvednek a vizes ernyővel amit nem lehet elrakni... :D

Ízlések és pofonok. :)

2020. okt. 2. 10:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!