Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ciki az esernyő?

Ciki az esernyő?

Figyelt kérdés

Pár éve ha esett az eső mindenki esernyővel járt, de manapság azt látom, hogy hiába esik egész éjszaka az eső és reggel is, még is esernyő nélkül jönnek a fiatalok és az idősek is. Esik az eső és csak ott állnak. Max egy kapucnit felvesznek. Én meg állok az esernyővel és nézem, hogy miért nem hoztak esernyőt? Látták, hogy esik és 100% hogy van is nekik.

Lehet csak én tapasztalom ezt de érdekelne kialakult e valami érdekesség amiről még nem hallottam. :0

Az esernyők terjesztik a koronát?

2020. okt. 2. 07:01
1 2 3 4
 11/34 Kerdesekkel teli ***** válasza:
100%

Nem, nem ciki, szerintem ferfiaknal sem az, mondjuk ha egy kis rozsaszin csillamporosat tartana a feje fole, azzal mar mas lenne a helyzet😄

Rohano vilagban elunk, szemely szerint en is sokszor felejtem el berakni a taskamba, vagy hasznalat utan mindig ott hagyom valahol(munkahely, kavezo, ettermek, auto stb.) igy fogyoeszkoz is, potolni meg gyakran elfelejtem🙂

En azt tapasztaltam, hogy hajlamosak az emberek ilyen szetszortnak lenni manapsag, mint en is.

2020. okt. 2. 07:58
 12/34 anonim ***** válasza:
100%
Én utálom cipelni. Akkor viszem, ha tényleg nagyon esik 😀
2020. okt. 2. 08:12
 13/34 anonim ***** válasza:
100%
Az én esernyőmet már egy gyenge szellő is kicsavarja, én ezért nem nagyon használom.
2020. okt. 2. 08:18
 14/34 anonim ***** válasza:
100%
Egy normális minőségi esernyő szerintem inkább elegáns.
2020. okt. 2. 08:25
 15/34 anonim ***** válasza:
100%

Nálam még sz is játszik hogy mindent elveszítek így aztán sajnálnék egy többezres esernyőt itt ott elhagyni 😀 más meg jól jár vele aki megtalálja

Volt egy olyan jo Mangos kis kampóval a végén

2020. okt. 2. 08:38
 16/34 A kérdező kommentje:

És az nem zavar senkit, hogy tiszta víz lesz a ruhája? :0

Reggeli órákról van szó tehát egész nap abban lesz :$

2020. okt. 2. 08:41
 17/34 anonim ***** válasza:
Keveset vagyok a nyílt utcán a többit buszon :) ott meg nem ázok meg.
2020. okt. 2. 08:45
 18/34 anonim ***** válasza:
100%
Esõkabát praktikusabb, hatékonyab.Arra gondolok ami a kisgyereken volt az Az-ban mikor berántotta Pennywise a csatornába és minden tiszta vér meg húscafat.
2020. okt. 2. 08:46
 19/34 A kérdező kommentje:

Esőkabátot meg még annyira se látni mint esernyőt :D

De azt én se hordanék szívesen

2020. okt. 2. 08:50
 20/34 anonim ***** válasza:

Szerintem nem ciki, de én se veszem elő amíg nem zuhog, egyszerűen kényelmetlen és macerás, a kapucni jobb ilyen téren. Nem szeretem az esernyőt.

Az nem zavar, ha vizes lesz a pulóverem vagy a kabátom, ezeket nem viselem egész nap, munkába beérve vagy otthon kiterítem száradni és kész.

2020. okt. 2. 09:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!