Ki miért szégyenlős?
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni mindenkitől, hogy ki mennyire szégyenlős testvér, illetve mások előtt.
Saját nem illetve a másik nem előtt.
És miért vagytok szégyenlősek?
Én egyáltalán nem vagyok szégyenlős senki előtt, simán át öltözök teljésen bárki előtt.
Szerintem ez a természetes, ha egyáltalán nem szégyelled a tested mások előtt.
21/f vagyok.
Én nekem is lenne miért annak lennem, de már egyáltalán nem érdekel ki mit mond.
És ezért nem vagyok az.
Az én véleményem szerint az még nem ok a szégyenlősségre, ha valakinek nincs nagy pénisze. Azoknak is át kell öltözni és le kell zuhanyozni például úszás, strandolás után, és ők is szerethetik a meztelen szaunázást.
És te magad is azt írtad, hogy "ez a természetes". Márpedig az ember úgy természetes, ahogy van és azzal, amije van.
Így van.
Én csak azt írtam, hogy a miatt lehetnék az.
De nem vagyok az b
Gyerekkorom óta belém lett nevelve. Persze nincs szép péniszem, átlagnál kisebb is de ez nem meghatározó. A naturisták se mind top modellek. Persze benne van a félelem, az is nem akarok magamutogatónak tűnni, és másokat megbámulónak se tűnni, öltözőben se szeretek meztelenkedni, csak egy pillanatra, és a zuhany alatt.
Közben tudom az is csak egy testrész, miért lenne ciki ha látjuk egymásét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!