Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ki miért szégyenlős?

Ki miért szégyenlős?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni mindenkitől, hogy ki mennyire szégyenlős testvér, illetve mások előtt.

Saját nem illetve a másik nem előtt.

És miért vagytok szégyenlősek?

Én egyáltalán nem vagyok szégyenlős senki előtt, simán át öltözök teljésen bárki előtt.

Szerintem ez a természetes, ha egyáltalán nem szégyelled a tested mások előtt.

21/f vagyok.

2020. okt. 1. 15:39
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

Én csak a párom előtt nem vagyok szégyenlős, semmi okot nem látok rá hogy miért kéne bárki másnak "mutogatnom" magam.

Szükség esetén fehérneműig levetkőzök (átöltözés, stb) akár ellenkező neműek előtt is, de kell hozzá indok, és a fehérnemű mindenképpen marad.

2020. okt. 1. 15:46
 2/21 anonim ***** válasza:
96%
Max fehérneműig öltözök le mások előtt, azt is csak ha nagyon muszáj. Persze a családom előtt kevésbé vagyok szégyenlős, mint a vadidegenek előtt, de ez szerintem normális. Egyedül a nővérem előtt nem vagyok szégyenlős egyáltalán, mert világ életemben egy szobában aludtunk, alkalmazkodni kellet a másikhoz
2020. okt. 1. 15:58
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok szégyenlős, de nem dobom le a ruhát bárki előtt. Van amikor kell és lehet, máskor egyáltalán nincs létjogosultsága.
2020. okt. 1. 16:00
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Közepesen. Nem szoktam rontani a helyzetemen azzal, hogy összegömbölyödök meg betegesen takargatom magam egy olyan helyzetben, ahol meztelenül láthatnak, mert szerintem az szánalmasabb. De nem szeretem mutogatni az intim részeimet, mert nem vagyok elégedett velük és nem akarom, hogy megalázzon bárki miatta. Belém belém verte az egész kultúra, hogy a gombcicik meg a babapunci a minden és akinek más a bimbója, a mellformája vagy a kisajka, az undorító. Szóval csak akkor szoktam elővenni, mikor szexelek a párommal, mert benne már megbízom. A többit láthatja bárki, az nem érdekel. De ezeket óvom a tekintetektől, ha tudom. Nem vagyok rájuk büszke.
2020. okt. 1. 16:04
 5/21 anonim ***** válasza:
86%
Családban és a kortársaim előtt nem vagyok szégyellős. az idősebbek előtt inkább.
2020. okt. 1. 16:57
 6/21 anonim ***** válasza:
67%
Naturista vagyok🙂
2020. okt. 1. 21:39
 7/21 anonim ***** válasza:
79%
Konkrétan úgy vagyok vele, mint ahogy írtad: "egyáltalán nem vagyok szégyenlős senki előtt, simán átöltözök", lezuhanyzom és - egyéb természetes helyzetben - jól viselem a meztelenséget bárki előtt. Pontosan azért, amit te is a írtál a kérdésed után, mert szerintem is természetes - azokban a szituációkban. (Öltöző, zuhanyzó, szauna, naturista strand, stb.)
2020. okt. 1. 22:29
 8/21 anonim válasza:
92%
Én nem szoktam mutogatni magam, de ha kell akkor leöltözök és nem szégyenlem magam.
2020. okt. 1. 22:30
 9/21 anonim ***** válasza:
22%
Én kifejezetten nem vagyok szégyenlős,bár nem mutogatom magam szándékosan,de volt már arra példa,hogy egy lány megkért, vetkőzzek le előtte.
2020. okt. 2. 10:44
 10/21 manly ***** válasza:
89%
Mindenki szégyenlős ha van miért, ha meg nincs miért akkor nem szégyenlős.Én is cserélek alsót bárki előtt ha őt nem zavarja.Nők előtt meg pláne.
2020. okt. 2. 14:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!