Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit csináltok, ha látjátok,...

Mit csináltok, ha látjátok, hogy a járdán nem húzódnak le a szembejövők?

Figyelt kérdés

Engem annyira frusztrál, hogy sokszor a járdárol is le kell lépnünk az ilyen taplók miatt, mert egy centit nem megy arrébb.

Ma is volt egy hasonló estünk, nekünk kellett lelepni a járdárol (egymás után mentünk) a lányommal, de a szembe jövők semmit sem moccannak.

2020. szept. 26. 21:51
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
73%
Jaj kérdező, mintha én írtam volna ki a kérdést.. teljesen megértem a problémád. Nagyon ostobák tudnak lenni az emberek, szerintem nem bunkóságból csinálják, hanem mert annyira buták, hogy nem jut el az agyukig, hogy ilyenkor mi a helyes viselkedés. Volt többször is olyan, hogy nekem kellett a (kellően széles) járdáról lelépnem az úttestre, csak mert a nyomorultja egy fél centit se volt hajlandó arrébb húzódni. Na miután ezt meguntam, simán nekimentem az embereknek, de egyébként egyiket se zavarta, egyszer se szóltak be vagy néztek utánam, hogy milyen hülye vagyok, hogy nekik megyek. Ezért is mondom, iszonyat buták...
2020. szept. 27. 10:24
 32/33 anonim ***** válasza:
61%
Mivan lepontozók? Magatokra ismertetek? Fáj az igazság, hogy ostobák vagytok? :)
2020. szept. 27. 11:23
 33/33 A kérdező kommentje:

Akik azt írjak, hogy irigyelnek a problémám miatt, gondolom dettó ugyanez a nem húzódok le, inkább leloklek kategória. Sajnállak benneteket.

Azt meg végképp nem értem, hol írtam olyasmit, hogy tragédia lenne. Alapvető elváras, mint a köszönés pld, ha bemesz valahova. Ja, hogy ez nem egyértelmű ugye? Hát... Ez meg a no comment kategória kedves lehurrogók. Legyen szép vasárnapotok.

2020. szept. 27. 12:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!