Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit csináltok, ha látjátok,...

Mit csináltok, ha látjátok, hogy a járdán nem húzódnak le a szembejövők?

Figyelt kérdés

Engem annyira frusztrál, hogy sokszor a járdárol is le kell lépnünk az ilyen taplók miatt, mert egy centit nem megy arrébb.

Ma is volt egy hasonló estünk, nekünk kellett lelepni a járdárol (egymás után mentünk) a lányommal, de a szembe jövők semmit sem moccannak.

2020. szept. 26. 21:51
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
Nyolcaska. Ne idegeskedj, mert rosszul fogsz aludni. Olvasgass szépen, és rakd össze a puzzle-t. Mi a legszelen megyünk egymás után. Akik jönnek, meg sem moccannak, ketten egymás mellett. Capishi?
2020. szept. 26. 23:03
 12/33 anonim ***** válasza:
84%
Én csámpásan közlekedek, így kerülöm az embereket, hogy ne akadályozzak mást.
2020. szept. 26. 23:03
 13/33 A kérdező kommentje:
És ha jól figyelsz nyolcaska, annyira a szélén megyünk, hogy le is megyünk a járdárol mindig. Illetve mentünk. A mai napig.
2020. szept. 26. 23:04
 14/33 A kérdező kommentje:
Ráadásul hol írtam, hogy szűk járda?? Hárman elfertunk, de úgy, hogy a gyerekem 5 éves, én nagyobb vagyok, így már nem fértunk el.. De ha ők is tettek volna egy lépést egymás mögé, sima ügy lett volna. Valószínűleg te is ez a kategória vagy, akinek esze ágában sincs megmozdulni. Illetve arrébb takarodni, hogy a szahaiddal éljek. No comment.
2020. szept. 26. 23:07
 15/33 anonim ***** válasza:
77%
Bocsánat Kérdező, először nem olvastam el az általad később leírtakat; de most már igen, és ezek ismeretében visszaszívtam a válaszomat (#8).
2020. szept. 26. 23:13
 16/33 anonim ***** válasza:
92%
Kedv és kor függő. Időset nem gurítok arrébb. Amúgy megyek a sávomban. Ha van ott valaki, ha nem. Maximum seggre ül. Ma én is voltam ilyen szituban, csak ott az ajtóban állt két ember, úgy, hogy be aksrtam menni. Mivel nem mentek arrébb bementem úgy, hogy egyik balra másik jobbra.
2020. szept. 26. 23:17
 17/33 A kérdező kommentje:
Azért írtam ki a kérdést amúgy, mert egyre gyakrabban találkozunk ezzel a jelenseggel, pedig egyre ritkábban járunk ki az elmúlt fél évben. Szomorú vagyok ilyenkor, mert rossz, hogy amit tanítok a gyerekemnek, ő annak az ellenkezőjét tapasztalja.
2020. szept. 26. 23:20
 18/33 anonim ***** válasza:
32%
Lehúzódok aztán ennyi, fél másodperc múlva meg már eszemben sincs a dolog, nemhogy utána még ezen gondolkodjak.
2020. szept. 26. 23:58
 19/33 A kérdező kommentje:
Lehuzodok = lemész a sárba, és ez neked tök természetes? Irigyellek.
2020. szept. 27. 00:05
 20/33 anonim ***** válasza:
18%
Lehet csak én élek túl jó helyen, de azért bokáig érő sarat nem nagyon lehet járda mellett találni, attól meg ha vizes lesz a cpőm talpa nem esek kétségbe.
2020. szept. 27. 00:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!