Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért mondják ezekre az...

Miért mondják ezekre az emberekre, hogy "nem tudom mit képzelnek magukról"?

Figyelt kérdés
Ismerek egy pár embert aki befolyásos kapcsolatoknak köszönhetően szerzett nagyon jó jegyeket az egyetemen majd kapcsolatok révén szereztek állásokat maguknak. Mire mondhatják, mit hihetnek magukról? Nektek ellensznves ez, vélemény?
2020. szept. 25. 18:09
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Akkor kedves #9 és kedves #10-es, olvassátok el még egyszer a #8-as válaszom, abban benne van, hogy miért nem jelent jót a "jó kapcsolatépítő" dolog. Kíváncsi vagyok mit tudnátok csinálni ha hozzátok is úgy állnának az emberek.
2020. szept. 25. 18:55
 12/15 anonim ***** válasza:
73%
11 Teljesen mindegy mivel magyarázod a bizonyítványod, annyi a lényeg, hogy aki sikereket ér el, az nem lúzer. Mert hogy ez volt az alapállításod. A többi az lényegtelen.
2020. szept. 25. 18:58
 13/15 A kérdező kommentje:

Ki mondta, hogy aki sikereket él az egy lúzer? Hol állítottam én ezt?

Sokaknak a siker definíciójával van gondjuk. Neked az siker ami sikernek látszik, teljesen mindegy hogy mi van mögötte, csalás, protekció stb Az hol siker, hogy verseny nélkül kapsz állást míg a becsületes emberek versengenek több száz másik jelentkezővel egy állásért? Alacsony önbizalom az lesz itt a magyarázat, az pedig ok nélkül nem alakul ki valakinél.

2020. szept. 25. 19:08
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
13 Rendben, én nem azért írok, hogy megváltoztassam a véleményed. Igen, abban egyetértek, hogy neked saját magaddal van valami problémád, azért vekengsz ennyit a témán.
2020. szept. 25. 19:12
 15/15 A kérdező kommentje:

Ezt a versenyzés dolgot úgy látom jól elkaptam, előbb kellett volna :DDD

2020. szept. 25. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!