Mi a véleményetek az olyan emberekről akikkel mindig arról kell beszélni amikről ők akarnak?
Figyelt kérdés
Most értem arra,hogy van egy személy aki szeret egy dolgot és mindig arról beszél,de,ha te is elkezdessz valami olyanról beszélni amit te szeretsz akkor egyből hárítsák a témát vissza arra amiről ők beszéltek.2020. júl. 26. 22:58
1/8 anonim válasza:
Hát nem beszélgetnék vele szívesen és levonnám, hogy imádja az a dolgot.
2/8 anonim válasza:
Önző és idegesítő egy idő után. Ha barát, akkor meg pláne. Mindenkit végig kell hallgatni, ha már belekezdett. Uh... Az ilyennek jól megmondanám.
3/8 anonim válasza:
Idegesítőek. Ráadásul mindent elmondanak 100* mindenkinek, ugyanazt és még ők népszerűek.
5/8 anonim válasza:
Mintha apósom és sógorom ihlette volna a kérdést :D
Valóban önző dolog, mintha te magad nem is érdekelnéd. Én megtanultam kezelni, mikor jön a kiselőadás, elkezdek totál mással foglalkozni.
6/8 anonim válasza:
Energiavámpírnak tartom őket, ezért ha tehetem másodszorra már elkerülöm őket. :)
7/8 anonim válasza:
Egyik gimis osztálytársam volt pont ilyen.. Eleinte próbáltam a lehető legjobban tolerálni, de sajnos rövid időn belül nagyon fárasztó volt már és nem élveztem a társaságát. Egyszerűen már beszélgetésnek sem volt kedvem nevezni azt az "izét", amit csináltunk. Tanult, értelmes srác, de nagyon sok volt. A legjobb szó rá tényleg az energiavámpír, meg az előttem szólók nagyon jól összeszedték azt, amit írni szerettem volna.
Önző és idegesítő volt a viselkedése, pláne hosszútávon.
8/8 1112 válasza:
Szerintem idegesítő fajta lehet az ilyen ember; és egy kicsikét beképzelt, és önző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!