Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyire tartjátok intelligens...

Mennyire tartjátok intelligensnek saját magatokat?

Figyelt kérdés
Elsősorban nem műveltségre célzok, inkább józan paraszti észre, jó érvelési készségre, logikus gondolkodásra, mély beszélgetések folytatására való alkalmasságra, ilyesmire. Ha belevisztek egy kis szubjektivitást a fogalom értelmezésébe, az nem baj, nem is tudnám elkerülni, úgyhogy légyszi, hagyjuk most a szokásos "nincs is olyan, hogy intelligencia, mindenki számára mást jelent" típusú kommenteket.

2020. szept. 24. 17:44
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

20-as, köszönöm kedvességedet... én csak a kérdésre válaszoltam, hogy magamat mennyire tartom intelligensnek... lepontoztak, hát igen. Szemem se rebben. :)

üdv, 18-as

2020. okt. 26. 21:20
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Kibebaszott okos vagyok de egy lusta dög....

Támogatás, és elhivatotság nélkül semmit nem jelent az inteligencia. A szorgalom sokkal fontosabb erény.

2020. okt. 27. 01:03
 23/24 anonim ***** válasza:
Egy a fontos, ne párosuljon a szorgalom butasággal :)
2020. okt. 27. 07:48
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

#23 ez nagyon igaz, a szorgalmasan hülyeségeket tanuló, és tovább adó ember a legrosszabb.

Laposföld, 5G meg társai.

2020. okt. 27. 11:19
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!