Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi lett azokkal az emberekkel,...

Mi lett azokkal az emberekkel,akik a koronavírus idején nagy mennyiségű élelmiszert gyűjtöttek össze?

Figyelt kérdés
Olyat is hallottam,hogy az összes lisztet felvásárolta a faluban és másnak nem jutott. Vajon azóta csak liszten Él?
2020. szept. 23. 01:53
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
59%
Azota is csak palacsintát esznek.
2020. szept. 23. 07:52
 12/22 anonim ***** válasza:
68%
Fél évünk volt rá hogy megegyük.🤤
2020. szept. 23. 08:04
 13/22 anonim ***** válasza:
82%
amikor nem találtam egy nyomorult zacskó lisztet sem - és nem felvásárlás, hanem nokedlifőzés céljából -,erőst kívántam nekik, hogy másszon bele a felhalmozott készletükbe a molylepke.
2020. szept. 23. 08:09
 14/22 anonim ***** válasza:
77%
A fél éves folyamatos, tömény szénhidrát- és sózabálást követően egy részük kockázati csoportba került a második hullámra még akkor is, ha egyébként egészséges volt.
2020. szept. 23. 08:20
 15/22 anonim ***** válasza:
80%
Rengeteg panaszkodó levelet olvastam, hogy egy csomó lakást ellepett a molylepke. :D kb 2 olyan hét volt, amikor nem lehetett kapni wc papírt, lisztet, konzervet. Ki lehetett bírni. De ez sem lett volna, ha nem lenne olyan sok ostoba ember.
2020. szept. 23. 08:34
 16/22 anonim ***** válasza:
60%
Őszinte leszek: a halálukat nem kívánom, de többi részletében nem érdekel, mert a szimpla hülyeségen is túlmutató módon viselkedtek. Így viselkedni egy működőképes ellátó rendszerrel a háttérben több, mint nevetséges.
2020. szept. 23. 09:24
 17/22 anonim ***** válasza:
61%
Nem túl hamar, és nem olyan hatalmas mennyiséget, de mi is vásároltunk akkor. Semmi nem történt, nagyjából azon a szinten tartjuk azóta is az itthoni tartós élelmiszer készletet, ami már csak azért is szükséges, mert a jarvány kitörése óta nem az van, hogy beugrunk valamiért, hanem heti egy megrendelés vagy nagybevásárlas, közte szinte soha semmi. Ez egyébként segítert jelemtősen csökkenteni a bevásárlásra szánt időt is, és sokkal átgondoltabban tervezünk, készletezünk. A bolti friss pékáru helyett pedig saját sütésű kenyeret, félkész kisüthető bagettet és néha tartós kenyeret eszünk.
2020. szept. 23. 09:49
 18/22 anonim ***** válasza:
62%
Azt, hogy remélem azóta úgy meghíztak, hogy csak gurulva tudnak sétálni menni.
2020. szept. 23. 13:07
 19/22 anonim ***** válasza:
49%
Nem tudom de nekem még van 15 kocka élesztőm a fagyóban ha valakit érdekel.
2020. szept. 23. 13:23
 20/22 anonim válasza:
71%
Egy régi Latabár film Állami áruház, abban voltak ilyen árufelhalmozók. Ott őket az állami rendőrség begyűjtötte, és lecsukta .Ott is mondták emberek, nyugodjanak meg van, és lesz is áru. Most is felesleges felhalmozni, ha meg olyan világ jön, hogy fel kell halmozni, akkor azt meg is kell majd védeni.Szóval nem olyan egyszerű ez.
2020. szept. 24. 23:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!